Intro

ОТНОСНО FLIP

Румънска компания, основана от 3-ма предприемачи!

Ние революционизираме начина, по който продаваме и купуваме употребявана и сервизирана електроника!

Виж по-долу няколко думи за предизвикателствата, мечтите и нашата ценностна система.

Flip е онлайн магазин, създаден през 2019 г. от трима предприемачи: Алин Лука, Алекс Бургелиа и Джеордже Морояну.

Въпреки че скоро се появихме на пазара, вече десетки са хората, които подкрепят този проект. Като създатели, заедно с нашите служители и сътрудници, партньори и инвеститори полагаме ежедневни усилия и се опитваме с голямо желание да превърнем интернет в обичайно място за продавачите и в по-сигурно място за купувачите на телефони втора употреба.

Мотивацията за създаването на Flip

Започнахме тази инициатива на Flip, защото се убедихме на собствен гръб колко трудно е в днешно време да продаваш и купуваш електроника втора употреба! Не ни се вярваше, че през 2019 г. процеса на продажбата все още е толкова сложен, а пък този на покупката – толкова несигурен! Вероятно знаеш за какво говорим:

Ако имаш телефон за продажба… Мъчиш се да направиш професионални снимки със светлина от лампата, опитваш се да дадеш перфектното описание на телефона и да пуснеш онлайн обява. След това започват да текат съобщенията от DanyBoss84: “даваш ли го в замяна срещу автомобилен волан + разликата е от мен?”. Aх… да не говорим опитите да те „ужилят”.

След като публикуваш обявата няколко седмици и плащаш непрекъснато, защото иначе твоята обява може да бъде поместена на последна страница, най-накрая може и да се явят няколко заинтересовани купувачи.

Едва сега започва купона: следват изгубени часове за срещи, неприятни преговори с непознати хора в метрото например. И все не получаваш исканата от теб цена, никой не успява в тези преговори!

Ако имаш в чекмеджето си телефон, който възнамеряваш да продадеш, а той само събира прах месеци наред, ние много добре те разбираме!

Ако си в процес на търсене на нов телефон…

Това е като игра на руска рулетка: никога не знаеш кога ще те сполети лошия късмет! Как можеш да си сигурен, че телефонът, който ще купиш от непознат зад ъгъла на блока, отговаря на описанието и качеството, които той ти прелага? Понякога имаш късмет, понякога не. И когато телефонът не работи, губиш парите, които си пестил няколко месеца, за да получиш този „страхотен” телефон!

Did you know

Знаете ли, че...

Купуват ли 1/3 от купувачите електроника със скрити дефекти?

* Пазарно проучване на Flip в Румъния

Как искаме да променим нещата?

С толкова много технологии които ни заобикалят и опростиха живота ни, ние смятаме, че имаш по-добри неща за правене, отколкото да си губиш времето в срещи с DanyBoss84. Няма смисъл да разчиташ на късмета, когато ти предстои да похарчиш добри пари за телефон.

Ето защо ние създадохме Flip.bg!

Ние улесняваме нещата за продавачите

Не е нужно да се притесняваш за продажбата на стария си телефон чрез Flip, ние ще се погрижим за него. Проверяваме го, ремонтираме го и ако е необходимо се грижим за целия процес на продажба. Продажбата чрез Flip е по-лесна, отколкото отиването до магазина. Имате само три стъпки:

1. За да разберете веднага колко струва вашия телефон отговорете на няколко въпроса онлайн!

2. Посочете ни датата и часа, когато трябва куриерът да пристигне, за да вземе безплатно телефона ви и да го достави до Flip!

3. След като сте изпратили телефона си, работата ви е свършена!

Техниците на Flip ще проверят твоя телефон. Те ще го почистят, ще го снимат, ще го опаковат и ще го изпратят за продажба! В зависимост от избрания от теб начин на продажба, ти ще получиш парите си за 1-3 дни след извършената проверка (незабавна продажба) или когато телефонът е продаден (нормална продажба).

За купувачите ние предлагаме сигурност при покупка на проверени телефони с гаранция

Всички телефони, които се продават на Flip.bg първо преминават през строга техническа проверка: 67 теста на хардуер, софтуер и оценка на естетическия вид. Вие трябва да сте сигурни, че телефонът, който купувате работи безупречно!

След това се почиства отвън, около клавиатурата, портовете, снима се в HD качество, за да можеш да видиш какво точно купуваш и опакован ти се доставя безплатно!

Всеки телефон идва с гаранция, безплатно връщане и доставка от 1 до 2 дни, с включена проверка, за да осигурим същите предимства като при покупка на нов телефон! :)

Какво искаме?

Ние искаме да накараме всеки българин, поне един път, в следващите години да разгледа сайта за мобилен телефон.

В какво вярваме?

Отговорност

Тя е в основата на всичко, което изграждаме. Безопасността по време на продажбата на вашия телефон и фактът, че купувате качествен телефон е наш основен приоритет. Затова гарантираме сигурността по време на процеса на продажба на всеки телефон и предлагаме гаранция за всеки продукт, закупен от нас.

Простота

Продажбата и покупката на телефон не са сложни като аерокосмическото инженерство!

Така че решихме - продажбата ще бъде толкова проста, колкото да ни кажеш здрасти: изпрати ни телефона си. Flip се грижи за всичко, ти изпълняваш своята част и получаваш парите си в сметката си.

И купуването на перфектния телефон стана по-лесно. Вече не е нужно да четеш стотици онлайн реклами или да се срещаш с продавачи, докато не намериш безупречения телефон. Знаеш, че във Flip всички телефони са проверени и ти избираш това, което е точно за теб!

Качество

Всички наши телефони преминават през строг процес на проверка и се уверяваме, че работи безупречно, преди да попадне във вашите ръце. Ние непрекъснато работим, за да гарантираме, че пазаруването е толкова приятно, колкото Apple Store!

Прозрачност

С Flip винаги знаеш къде е твоя телефон или твоите пари. Публикуваме всички отзиви, които получаваме за нашите продукти и какво мислят хората за продажбата чрез нас. С Flip ти контролираш!

Flip.bg

Продаваме и купуваме употребявани телефони - каквито трябва да бъдат!

Купи новото си устройство разумно и евтино

Постъпи интелигентно! Продай твоето устройство чрез Flip!