Само 4 продукта налични
мобилен телефон Apple
iPhone SE 2022, Midnight, 64 GB, Много добро
61999 лв.

мобилен телефон Apple
iPhone SE 2022, Midnight, 64 GB, Много добро

92% от клиентите на Flip препоръчват продукта
Само 4 продукта налични
92% от клиентите на Flip препоръчват продукта
Онлайн кредит Подробности
Цена на НОВ: 86000 лв.
61999 лв.
Гаранция 2 години
Право на връщане до 30 дни
Само 4 продукта налични

Избери цвят

Избери капацитет

Избери състояние

виж
Естетично: Изглежда много добре. Има няколко видими драскотини или черти, но не твърде дълбоки. Функционален:
Функционира перфектно Ефективна батерия
Онлайн кредит Подробности

67 теста извършени от нашите експерти

67 качествени теста

Всеки продукт се тества по 67 показателя с помощта на специализирана програма.
Всеки продукт се тества по 67 показателя с помощта на специализирана програма.
Екран
Бутони
Микрофон
Аутентификация
Камери
История
Батерия
Свързаност
Аудио
Външен вид
Контакт с течности
Оригиналност & фърмуер
Виж всички тестове
Какво е ремаркетирано устройство?
Ремаркетирано устройство е такова устройство, което вече е било използвано и е било цялостно инспектирано от специалисти от всяка една гледна точка, вкл. софтуерна и хардуерна. Ако е било необходимо, то е ремонтирано от експерти. Flip използва нови, сертифицирани резервни части.

Устройство, ремаркетирано от нас, след преминаване на всички 60+ теста, работи точно като ново такова. Единствената разлика между ремаркетирано устройство и ново от магазина е, че първото може да има леки следи от употреба, но никакви дефекти, които да му попречат да работи като ново.
Защо да купиш ремаркетирано устройство?
Какво значи здраве на батерията?
Какво е включено в кутията?
Описание
Мобилен телефон Apple iPhone SE 2022, 64 GB, Midnight

Търсиш да купиш Apple телефон и обмисляш да инвестираш в iPhone SE 2022? Ще направиш отличен избор! iPhone SE 2022 е един от най-добре представящите се телефони на Apple. Най-вероятно ще те впечатлят не само дизайнът, но и капацитетът на батерията, яркият екран, с отлично балансирани цветове, камерата, която може да снима в 4К, и бързият процесор, който ще направи работата ти с телефона изключително приятна.

С три възможности за вътрешна памет - 64GB с 4GB RAM, 128GB с 4GB RAM или 256GB с 4GBRAM - iPhone SE 2022 е телефонът, който ще обикнеш!И добрите новини не спират дотук!

Ако имаш нужда от нов телефон, но бюджетът ти не позволява да заплатиш цялата сума, сега може да закупиш iPhone SE 2022 на изплащане до 48 вноски на Flip.bg!

ПЪЛНО ОПИСАНИЕ.

Искаш да закупиш телефон Apple и си се спрял на модела iPhone SE 2022? На крачка си да вземеш най-доброто решение! Преди да добавиш този смартфон в количката си и да завършиш поръчката, добре е да научиш подробности за това устройство от Apple.

С други думи, ако искаш да научиш повече за спецификациите на iPhone SE 2022, попаднал си на правилното място, защото в следващите редове сме събрали за теб най-важната информация за този смартфон. След прочитане на тази статия, ще стигнеш по-бързо до отговора на въпроса Струва ли си да закупя iPhone SE 2022?

Ето какво ще ти е интересно да научиш за този модел телефон!

Image

За iPhone SE 2022 накратко.

Независимо дали досега си бил потребител на Apple телефон, то преминаването към iPhone SE 2022 ще го усетиш като upgrade, който заслужаваш. От първия контакт с този телефон ще те впечатли усещането, което изпитваш, държейки го в ръката си. Стъкленият гръб, алуминиевите ръбове и цялостният дизайн на смартфона определено ще ти доставят радост.

Image

Това, което е още по-примамливо за iPhone SE 2022, е, че устройството се предлага на страхотна цена, особено ако избереш да го поръчаш от Flip, където може да закупиш телефона на цена, която е с до 40% по-ниска от тази на ново устройство. Разбира се, това е само ако искаш да спестиш при покупката на този смартфон и не предпочиташ премиум модел устройство от Apple.

Накратко - спецификациите, които може да те интересуват за iPhone SE 2022:

  • Екран - Retina IPS LCD с размер 4,7 inch
  • Процесор - Hexa-core (2x3.22 GHz Avalanche + 4x1.82 GHz Blizzard)
  • Памет - 64GB с 4GB RAM, 128GB с 4GB RAM или 256GB с 4GB RAM
  • Батерия - Li-Ion - (wide с 12MP) и една предна с 7MP
  • Видео - 4K на 24/30/60 fps или 1080p на 30/60/120/240 fps
Image

Ето какво още е полезно да знаеш за iPhone SE 2022!

iPhone SE 2022– дизайн и впечатления.

Тъй като това е телефон от среден клас, Apple са се ограничили при избора на цветове за този смартфон. С други думи, производителят е заложил на най-класическите варианти, които се срещат при Apple телефоните.

Имаш възможност да избираш между iPhone SE 2022 Black (черен), iPhone SE 2022 White (бял) или iPhone SE 2022 Red (червен). Дори цветовите опции на този телефон да не са толкова много, може винаги да си избереш защитен калъф с желания от теб цвят.

Image

Говорейки за гърба на iPhone SE 2022, трябва да знаеш, че е направен от стъкло. Основната камера на този смартфон също се намира на гърба на устройството.

iPhone SE 2022 е със слот за зареждане Lightning, който е специфичен за телефоните на Apple.

Image

iPhone SE 2022– камери и изображения.

За модела iPhone SE 2022 Apple използва 12MP широка (wide) камера. Камерата за селфита е запазила своите 7-мегапиксела, тя е същата, използвана и за моделите iPhone SE и iPhone SE 2020, което може да ти предостави отлично зрително поле, но също така и възможността да снимаш видео клипове в 1080p при 30 или 120fps.

Image

iPhone SE 2022 ще ти помогне да правиш ясни снимки и видеоклипове, въпреки че телефонът не е от топ гамата на Apple. Ако обаче си решил да спестиш средства и нямаш претенциите да правиш снимки с телефона, които трябва да съперничат с тези, направени с професионален фотоапарат, то тогава iPhone SE 2022 е перфектният избор!

Image

Ако си любопитен да разбереш как iPhone SE 2022 заснема видео, е добре да знаеш, че телефонът може да предоставя 4K при 24 fps, което води до плавни кадри, идеални за снимане „от ръка“, без помощта на стабилизатор. Може да се насладиш на възможностите, предлагани от този телефон, и дори да заснемаш например епизод на vlog.

Image

Несъмнено ще ти харесат цветовият баланс и контрастът на изображенията, заснети с iPhone SE 2022.

Image

iPhone SE 2022– дисплей.

Екранът на iPhone SE 2022 е с размери 4,7 инча, както споменахме по-горе, и е Retina IPS LCD. Дисплеят на този телефон е с резолюция 750 x 1334 пиксела и добра яркост. Смартфонът е малък, спрямо топ моделите на същия производител. Но, искаме да ти припомним за предимството да притежаваш малък телефон – без усилие ще боравиш с този модел на Apple и няма да се притесняваш, че може да го изпуснеш, защото iPhone SE 2022 пасва перфектно в една длан.

Image

iPhone SE 2022– батерия

С капацитет от 2018 mAh батерията на iPhone SE 2022 е достатъчна за всеки умерен потребител. Вероятно ще ти е важно да научиш, че смартфонът поддържа и безжично зареждане при 7,5 W.

Image

iPhone SE 2022– памет.

iPhone SE 2022 се предлага в три варианта за вътрешна памет. За този телефон от Apple имаш възможността да избереш между 64GB с 4GB RAM, 128GB с 4GB RAM или 256GB с 4GB RAM.

А ако си фен на американската марка, сигурно вече знаеш, че производителят не позволява „допълване“ на вътрешното пространство за съхранение с карта памет. Вместо това, компромисът, към който може да се обърнеш, ако телефонът няма достатъчно вътрешна памет за твоите файлове, е iCloud. Там може безопасно да съхраняваш снимките, видеоклиповете, музиката или документите, които са важни за теб.

iPhone SE 2022– процесор.

Ще се убедиш в производителността на един iPhone SE 2022,благодарение на чипсета Apple A15 Bionic (5 nm), който в сравнение с други по-стари модели телефони на Apple, ще може да изпълнява команди изключително бързо.

Смартфонът използва операционна система iOS 15.04 с възможност за update (надграждане) до най-новата налична версия на iOS. Точността, с която този телефон ще реагира на твоите действия, определено ще отговори на очакванията ти.

iPhone SE 2022– сигурност и отключване.

Сигурността на iPhone SE 2022 трудно може да бъде поставена под въпрос. Може да избереш да отключваш телефона си с помощта на функцията за пръстов отпечатък, която е почти невъзможна за хакване. Разбира се, имаш и възможността да защитиш телефона си с пин код, който въвеждаш всеки път, когато искаш да използваш устройството.

Възможни въпроси, които може да имаш, относно iPhone SE 20227

1. С какъв тип SIM карта работи iPhone SE 2022?

На Flip.bg ти показваме за всеки един телефон, коя е мрежата, в която може да използваш iPhone SE 2022. Ако съобщението, което се появява на екрана ти, е с текст „Отключено“, това означава, че може да го използваш със SIM карта на всеки мобилен оператор.

2. iPhone SE 2022 идва ли със зарядно устройство в кутията?

Ще получиш iPhone SE 2022 със зарядно, само ако преди да завършиш поръчката във Flip.bg, избереш опцията за добавянето му към количката.

3. Колко издържа батерията на iPhone SE 2022?

Издръжливостта на батерията зависи от това как ще решиш да използваш телефона си. Apple гарантира приблизително 7 часа живот на батерията на нов iPhone SE 2022, но, ако си свикнал да играеш игри на телефона си, или си потребител на видео съдържание, използвайки смартфона, батерията му вероятно ще се изтощи много по-бързо, в сравнение с този, на същия модел, но използван за други цели (обаждания, съобщения, социални медии и др.).

Във Flip тестваме батерията на всеки iPhone поотделно. Ако изправността на батерията падне под 85 %, ние я сменяме. Средното състояние на батерията за iPhone, продадени от Flip през 2022 г., е 95 %.

4. iPhone SE 2022 има ли eSIM?

Apple предлага възможност за използване на iPhone с eSIM от десето поколение смартфони. С други думи, въпреки че iPhone не ти позволява да използваш физически повече от една SIM карта, сега може да използваш два номера за един и същи телефон.

5. iPhone SE 2022 с 64GB или iPhone SE 2022 със 128GB? Кой е по-добър?

Всичко зависи от твоята необходимост от вътрешна памет. Така че, няма правилен или грешен отговор на този въпрос. Но, имайки предвид разликата в цената между версията с повече място за съхранение и тази с по-малко GB, нашият съвет е да избереш модела с повече памет.

6. Зарежда ли се iPhone SE 2022 безжично (wireless)?

Да! iPhone SE 2022 поддържа безжично зареждане и заедно с това опцията за бързо зареждане (fast charging).

7. Възможно ли е да закупя iPhone SE 2022 на изплащане?

Във Flip.bg всички телефони могат да бъдат закупени на вноски до 48 месеца. Виж тук как да притежаваш iPhone SE 2022 на изплащане.

Image

На Flip.bg офертите за iPhone SE 2022 са щедри и динамични, на цени, които са подходящи за твоя бюджет.

Избери този, който отговаря на нуждите ти, и го поръчай, докато все още е в наличност, добрите сделки се „изпаряват” веднага, щом кажеш „FLIP”!

Спецификации

  • Тип SIM
    • Nano SIM
  • RAM памет
    • 4 GB
  • Вътрешна памет
    • 64 GB
  • Поддръжка Micro-SD
    • Не
  • Модел на Процесора
    • Hexa-core, Apple A15 Bionic
  • Честота на процесора
    • 2x3.22 GHz Avalanche + 4x1.82 GHz Blizzard
  • Операционна система
    • iOS 16
  • Екран
    • Retina IPS LCD
  • Резолюция (пиксели)
    • 750 x 1334 pixels
  • Портове
    • Без Жак
  • Bluetooth
    • Да
  • WiFi
    • Да
  • NFC
    • Да
  • Батерия
    • 2018 mAh
  • Задна камера
    • 12 MP, f/1.8 (wide), PDAF, OIS
  • Предна камера
    • 7 MP, f/2.2
  • Размери(W x H x D mm)
    • 138.4 x 67.3 x 7.3 mm
  • Друго
    • пръстов отпечатък, Акселерометър, Сензор за близост, Гироскоп, Компас, Барометър
Мнения
Над 120.000 доволни клиенти от услугите и продуктите на Flip.
4.9/5
От над отзива
3 отзива
1 отзива
7 отзива
30 отзива
865 отзива
Ангел Демирев
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone SE 2022, Много Добро
21 ное 2023
Много коректни! Телефонът е наистина в много добро състояние и напълно покри очакванията ми!
Елена Плешкова
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone SE 2022, Много Добро
09 фев 2023
Благодаря за бързата доставка! Телефона е без забележки външно!
Любомир
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone SE 2022, Отлично
15 фев 2024
Бих препоръчал flip.bg на всеки, 100% качество.
Мария
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone SE 2022, Отлично
22 яну 2024
От 5 дни използвам закупеното от Вас устройство. Състоянието му е отлично, производителността също. Бърза доставка, страхотна опаковка, чудесно отношение на екипа, идеална цена за модел и състояние. Избрах Flip, заради ясно представените параметри и условия.
Марин Георгиев
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone SE 2022, Като Нов
13 окт 2023
Без никакви външни забележки ,телефонът работи на ниво .