Скоро ще бъде отново наличен
мобилен телефон Apple
iPhone 13 Pro Max, Sierra Blue, 256 GB, Много добро
1.42599 лв.

мобилен телефон Apple
iPhone 13 Pro Max, Sierra Blue, 256 GB, Много добро

88% от клиентите на Flip препоръчват продукта
Скоро ще бъде отново наличен
88% от клиентите на Flip препоръчват продукта
Онлайн кредит Подробности
Цена на НОВ: 2.35000 лв.
1.42599 лв.
Гаранция 2 години
Право на връщане до 30 дни
Скоро ще бъде отново наличен

Избери цвят

Избери капацитет

Избери състояние

виж
Естетично: Изглежда много добре. Има няколко видими драскотини или черти, но не твърде дълбоки. Функционален:
Функционира перфектно Ефективна батерия
Нова батерия + 7599 лв.
Подобрете производителността и продължителността на използване с нова батерия
Онлайн кредит Подробности

67 теста извършени от нашите експерти

67 качествени теста

Всеки продукт се тества по 67 показателя с помощта на специализирана програма.
Всеки продукт се тества по 67 показателя с помощта на специализирана програма.
Екран
Бутони
Микрофон
Аутентификация
Камери
История
Батерия
Свързаност
Аудио
Външен вид
Контакт с течности
Оригиналност & фърмуер
Виж всички тестове
Какво е ремаркетирано устройство?
Ремаркетирано устройство е такова устройство, което вече е било използвано и е било цялостно инспектирано от специалисти от всяка една гледна точка, вкл. софтуерна и хардуерна. Ако е било необходимо, то е ремонтирано от експерти. Flip използва нови, сертифицирани резервни части.

Устройство, ремаркетирано от нас, след преминаване на всички 60+ теста, работи точно като ново такова. Единствената разлика между ремаркетирано устройство и ново от магазина е, че първото може да има леки следи от употреба, но никакви дефекти, които да му попречат да работи като ново.
Защо да купиш ремаркетирано устройство?
Какво значи здраве на батерията?
Какво е включено в кутията?
Описание
Мобилен телефон Apple iPhone 13 Pro Max, 256 GB, Sierra Blue

Искаш да поръчаш телефон Apple и си любопитен дали си струва да закупиш iPhone 13 Pro Max?

Ако четеш това,със сигурност ти предстои много специално изживяване, гарантирано от този актуален модел телефон. Вероятно се интересуваш да научиш повече за iPhone 13 Pro Max - попаднал си на точното място!

В редовете по-долу ще ти предоставим подробности за най-интересните спецификации на iPhone 13 Pro Max, така че, без повече приказки! Каним те да разбереш какви гаранции дава Apple, ако решиш да закупиш този топ телефон.

Накратко за iPhone 13 Pro Max.

Няма значение дали си бил потребител на телефон Apple преди или не, защото, ако преминеш на iPhone 13 Pro Max, това ще бъде едно технологично подобрено удоволствие, което наистина заслужаваш. Още от първия допир ще си възхитен,изпитвайки усещането да държиш първокласен телефон в ръцете си. Стъкленият гръб, алуминиевите ръбове и цялостният дизайн на този много стилен смартфон ще те впечатлят на мига.

Капацитетът на батерията, качеството на камерите и скоростта, с която iPhone 13 Pro Max изпълнява командите, които му задаваш, ще те смаят. iPhone 13 Pro Max е премиум устройство, което ще задоволи и най-взискателния потребител.

Нещо повече, ти може да притежаваш iPhone 13 Pro Max на страхотна цена, ако избереш да го поръчаш от Flip, където телефоните са с до 40% по-евтини от новите устройства.

Накратко за спецификациите на iPhone 13 Pro Max, които вероятно вече те интересуват:

● Дисплей - Super Retina XDR OLED, 120Hz, HDR10 и 6,7-инчов дисплей;

● Процесор - Hexa-core (2x3.23 GHz Avalanche + 4x1.82 GHz Blizzard);

● Памет - 128GB с 6GB RAM, 256GB с 6GB RAM, 512GB с 6GB RAM или 1TB 6GB RAM;

● Батерия - Li-Ion 4352 mAh, несменяема, бързо зареждане при27W;

● Основна камера - (wide, ultrawide и telephoto с 12MP всяка) и 12MP предна камера;

● Видео - 4K запис при 24/25/30/60fps или 1080p при 30/60/120fps.

Ето какво още ще ти е интересно да разбереш за iPhone 13 Pro Max!

iPhone 13 Pro Max – дизайн и впечатления.

Apple се фокусира върху напълно различни детайли при създаването на модела iPhone 13 Pro Max и изостави цветовете на корпуса. Въпреки това, опциите, от които може да избираш, са класически и елегантни. Нещо повече, те може дори да нямат значение за теб, особено ако си свикнал да защитаваш устройството си със защитен калъф, който покрива почти целия гръб на твоя телефон.

Връщаме се към цветовете, които имаш на разположение за този топ модел устройство на Apple.Може спокойно да избираш между iPhone 13 Pro Max Graphite (тъмносив), iPhone 13 Pro Max Gold (златен), iPhone 13 Pro Max Silver (сребрист), iPhone 13 Pro Max Sierra Blue (син) или iPhone 13 Pro Max Alpine Green (зелен).

Всъщност абсолютно същите цветови опции, както в случая с iPhone 13 Pro.

Гърбът на iPhone 13 Pro Max, който е стъклен, ти придава усещането за премиум джаджа, в която вероятно ще се влюбиш от пръв поглед. Основните камери на този смартфон също се намират на гърба на устройството.

iPhone 13 Pro Max идва със слот за зареждане Lightning, специфичен за телефоните на Apple.

iPhone 13 Pro Maxкамери и изображения.

Моделът iPhone 13 Pro Max Apple използва три основни камери, всяка по 12MP, които заемат мястото си на гърба на телефона. Сред тях ще намериш и телефотообектив. Камерата за селфита е запазила своите 12 мегапиксела, които се срещат и в моделите iPhone 11 Pro Max и iPhone 12 Pro Max и е с отлично зрително поле, но също така с и възможност за заснемане на клипове в 4K при 24 fps.

iPhone 13 Pro Max ще ти помогне да правиш безупречни снимки и видеоклипове, дори през нощта. Камерата на iPhone 13 Pro Max е висок стандарт и заслужава да се конкурира с всички други първокласни телефони на пазара.

Ако си любопитен да разбереш как снима iPhone 13 Pro Max, е важно да знаеш, че телефонът може да заснема видео изображения в 4K при 24 fps, което води до плавни и идеални кадри, без помощта на стабилизатор. Смартфонът може да променя фокуса по време на заснемане от един обект на друг, точно както виждаш във филмовите продукции.

Цветовият баланс и контрастът на изображенията, заснети с iPhone 13 Pro Max, несъмнено ще те изненадат,независимо дали става дума за снимки или видеоклипове.

iPhone 13 Pro Max – дисплей.

Екранът на iPhone 13 Pro Max е с размери 6, 7 инча, Super Retina XDR OLED, 120Hz, HDR10. Дисплеят на този телефон е с резолюция 1284 x 2778 пиксела и специална яркост. Размерът на екрана и яснотата на този модел Apple са идеални, особено ако си любител на видео съдържание на телефона си.

iPhone 13 Pro Max – батерия.

С 4352 mAh, батерията на iPhone 13 Pro Max ще бъде повече от достатъчна за целия ден, ако смяташ да стоиш далеч от контакта. Още нещо важно,което трябва да знаеш, моделът от Apple поддържа wireless зареждане, при 15W, но също така има магнитна опция за бързо безжично зареждане, при 7, 5W.

iPhone 13 Pro Maxпамет.

iPhone 13 Pro Max се предлага в четири щедри опции за вътрешна памет. Говорим за 128GB с 6GB RAM, 256GB с 6GB RAM, 512GB с 6GB RAM и огромната вътрешна памет от 1TB с 6GB RAM - невероятни алтернативи, които имаш на разположение с този прекрасен телефон от Apple.

Ако си фен на американската марка, сигурно вече знаеш, че производителят не позволява „допълване“ на вътрешното пространство за съхранение с карта памет. Вместо това, компромисът, към който може да се обърнеш, ако телефонът няма достатъчно вътрешна памет в сравнение с твоите нужди, е iCloud. Там може безопасно да съхраняваш снимките, видеоклиповете, музиката или документите, които те интересуват.

iPhone 13 Pro Maxпроцесор.

Ще се убедиш в производителността на iPhone 13 Pro Max, благодарение на чипсета Apple A15 Bionic (5 nm), който в допълнение към други по-стари модели телефони на Apple, ще изпълнява команди удивително бързо.

Смартфонът използва операционна система iOS 15 с възможност за надграждане до най-новата налична версия на iOS. Точността, с която този телефон ще реагира на твоите действия, определено ще удовлетвори очакванията ти.

iPhone 13 Pro Maxзащита и отключване.

Сигурността на iPhone 13 Pro Max едва ли може да бъде под въпрос! Може да избереш да отключиш телефона с помощта на почти невъзможната за хакване функция за лицево разпознаване. Разбира се, имаш и възможността да защитиш телефона си с пинкод, който въвеждаш всеки път, когато искаш да използваш устройството.

Възможни въпроси, които най-вероятно имаш, относно iPhone 13 Pro Max:

1. С какъв тип SIM карта работи iPhone 13 Pro Max?

На Flip.bg ти показваме, за всеки един телефон, коя е мрежата, в която може да използваш iPhone 13 Pro Max. Ако съобщението, което се появява, е „Отключено“, това означава, че може да го използваш със SIM карта на всеки мобилен оператор.

2. iPhone 13 Pro Max идва ли със зарядно устройство в кутията?

Ще получиш iPhone 13 Pro Max със зарядно, само ако преди да завършиш поръчката във Flip.bg, избереш опцията за добавянето му към количката.

3. Колко издържа батерията на iPhone 13 Pro Max?

Издръжливостта на батерията зависи от това как ще решиш да използваш телефона си. Apple гарантира приблизително 16 часа живот на батерията на нов iPhone 13 Pro Max, но, ако си свикнал да играеш игри на телефона си, или ако си потребител на видео съдържание на твоя смартфон, батерията му вероятно ще се изтощи много по-бързо, в сравнение с тази на същия модел, но използван за други цели (обаждания, съобщения, социални медии и др.).

Във Flip тестваме батерията на всеки iPhone поотделно. Ако изправността на батерията падне под 85 %, ние я сменяме. Средното състояние на батерията за iPhone, продадени от Flip през 2022 г., е 95 %.

4. iPhone 13 Pro Max има ли eSIM?

Apple предлага възможност за използване на iPhone с eSIM от десето поколение смартфони. С други думи, въпреки че iPhone не ти позволява да използваш физически повече от една SIM карта, сега може да използваш два номера за един и същ телефон. Така че, да, iPhone 13 Pro Max има eSIM!

5. Кое е по-добре iPhone 13 Pro Max със 128GB или iPhone 13 Pro Max с 256GB?

Всичко зависи от твоята необходимост от вътрешна памет. Така че, няма правилен или грешен отговор на този въпрос. Но, имайки предвид разликата в цената между версията с повече място за съхранение и тази с по-малко GB, нашият съвет е да изберете модела с повече памет.

6. Може ли iPhone 13 Pro Max да се зарежда безжично?

Да! iPhone 13 Pro Max поддържа безжично зареждане, разбира се, има и опцията за бързо зареждане (fast charging) или магнитно бързо безжично зареждане (fast wireless charging).

7. Възможно ли е да закупя iPhone 13 Pro Max на изплащане?

Във Flip.bg всички телефони могат да бъдат закупени на вноски до 48 месеца. Виж тук как да притежаваш iPhone 13 Pro Max на изплащане.

На Flip.bg офертите за iPhone 13 Pro Max са щедри и динамични, на цени, които са подходящи за твоя бюджет.

Избери този, който отговаря на нуждите ти, и го поръчай, докато все още е в наличност, добрите сделки се „изпаряват” веднага, щом кажеш „FLIP”!

Спецификации

  • SIM слотове
    • Single SIM
  • Тип SIM
    • Nano-SIM или Електронна SIM карта
  • RAM памет
    • 6 GB
  • Вътрешна памет
    • 256 GB
  • Поддръжка Micro-SD
    • Не
  • Модел на Процесора
    • Hexa-core
  • Честота на процесора
    • 2x3.22 GHz Avalanche + 4xX.X GHz Blizzard
  • Операционна система
    • iOS 16
  • Екран
    • Super Retina XDR OLED, 120Hz, HDR10, Dolby Vision, 1000 nits
  • Резолюция (пиксели)
    • 1284 x 2778
  • Портове
    • Без Жак
  • Bluetooth
    • Да
  • WiFi
    • Да
  • NFC
    • Да
  • Батерия
    • Li-Ion 4352 mAh
  • Задна камера
    • , f/1.5, 26mm (широк), 1.9µm, двоен пиксел PDAF, sensor-shift OIS 12 MP, f/2.8, 77mm (telephoto), PDAF, OIS, 3x оптично увеличение 12 MP, f/1.8, 13mm, 120˚ (ултраширок), PDAF TOF 3D LiDAR scanner (depth)
  • Предна камера
    • две камери: 13 MP, f/2.2, 23mm (широк), 1/3.6” SL 3D, (depth/biometrics sensor)
  • Размери(W x H x D mm)
    • 160.8 x 78.1 x 7.7 mm
  • Друго
    • Лицево разпознаване, Акселерометър, Жироскоп, Сензор за близост, Компас, Барометър, поръчки и диктуване чрез натурален език Siri, ултра-широколентова поддръжка (UWB).
Мнения
Над 120.000 доволни клиенти от услугите и продуктите на Flip.
4.9/5
От над отзива
3 отзива
1 отзива
5 отзива
29 отзива
784 отзива
Yoan
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 13 Pro Max, Много Добро
04 май 2023
Доволен съм от бързината, обслужването и получения продукт.
Geno raykov
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 13 Pro Max, Много Добро
25 апр 2023
Много добър неразличим от нов на добра цена
Ian Francis
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 13 Pro Max, Много Добро
19 яну 2023
Perfect in every way
Софи
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 13 Pro Max, Като Нов
15 яну 2024
Всичко е наред!
Юлия
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 13 Pro Max, Много Добро
21 мар 2024
Доволна съм !