Скоро ще бъде отново наличен
мобилен телефон Apple
iPhone 12 Pro, Silver, 512 GB, Много добро
99999 лв.

мобилен телефон Apple
iPhone 12 Pro, Silver, 512 GB, Много добро

92% от клиентите на Flip препоръчват продукта
Скоро ще бъде отново наличен
92% от клиентите на Flip препоръчват продукта
Онлайн кредит Подробности

1.02599 лв.
99999 лв.
Гаранция 2 години
Право на връщане до 30 дни
Скоро ще бъде отново наличен

Избери цвят

Избери капацитет

Избери състояние

виж
Естетично: Изглежда много добре. Има няколко видими драскотини или черти, но не твърде дълбоки. Функционален:
Функционира перфектно Ефективна батерия
Нова батерия + 6799 лв.
Подобрете производителността и продължителността на използване с нова батерия
Онлайн кредит Подробности

67 теста извършени от нашите експерти

67 качествени теста

Всеки продукт се тества по 67 показателя с помощта на специализирана програма.
Всеки продукт се тества по 67 показателя с помощта на специализирана програма.
Екран
Бутони
Микрофон
Аутентификация
Камери
История
Батерия
Свързаност
Аудио
Външен вид
Контакт с течности
Оригиналност & фърмуер
Виж всички тестове
Какво е ремаркетирано устройство?
Ремаркетирано устройство е такова устройство, което вече е било използвано и е било цялостно инспектирано от специалисти от всяка една гледна точка, вкл. софтуерна и хардуерна. Ако е било необходимо, то е ремонтирано от експерти. Flip използва нови, сертифицирани резервни части.

Устройство, ремаркетирано от нас, след преминаване на всички 60+ теста, работи точно като ново такова. Единствената разлика между ремаркетирано устройство и ново от магазина е, че първото може да има леки следи от употреба, но никакви дефекти, които да му попречат да работи като ново.
Защо да купиш ремаркетирано устройство?
Какво значи здраве на батерията?
Какво е включено в кутията?
Описание
Мобилен телефон Apple iPhone 12 Pro, 512 GB, Silver

Имаш желание да закупиш телефон на Apple и не спираш да мислиш за iPhone 12 Pro? Интересуваш се от спецификациите на този телефон и искаш да ги намериш на едно място, за да разбереш, дали това е правилният смартфон за теб?

Попаднал си на правилното място! По-долу сме подготвили цялата информация, от която се нуждаеш, за да прецениш, дали iPhone 12 Pro е твоят правилен избор за телефон.

Ето още какво може да те интересува,относно този телефон на Apple!

За iPhone 12 Pro накратко.

Без значение какъв телефон си използвал досега, преминаването към iPhone 12 Pro ще го почувстваш като забележително подобрение. Този телефон впечатлява с елегантния си дизайн още от първия допир с него. Веднага, щом започнеш да тестваш телефона, е възможно да останеш възхитен не само от капацитета на батерията, но и от скоростта, с която се изпълняват командите, които му задаваш. Именно затова iPhone 12 Pro е най-подходящият телефон за всеки, който търси перфектния баланс между тези функции.

iPhone 12 Pro е страхотна находка, особено ако избереш да го поръчаш от Flip, където телефоните са с до 40% по-евтини от новите устройства.

Накратко, спецификациите на iPhone 12 Pro, които те интересуват:

  • super Retina XDR OLED, HDR10 и дисплей 6,1 инча
  • процесор Hexa-core (2x3.1 GHz Firestorm + 4x1.8 GHz Icestorm)
  • памет 128GB с 6GB RAM, 256GB с 6GB RAM или 512GB с 6GB RAM
  • батерия Li-Ion 2815 mAh, бързо зареждане (fast charging) на 20W
  • основни камери (wide, ultrawide и telephoto, всяка 12MP) и една предна отново 12MP
  • видео 4K на 24/30/60 fps или 1080p на 30/60/120/240 fps

Разбира се, може да избереш версията, която е дори по-мощна от iPhone 12 Pro и това е моделът iPhone 12 Pro Max, който е с по-голям екран, както и с много по-мощна батерия от 3687 mAh.

Ето още какво е интересно да знаеш за iPhone 12 Pro!

iPhone 12 Pro–дизайн и впечатления.

Apple избра класическите цветови опции за нюансите за гърба на iPhone 12 Pro.По- конкретно този път американският производител заложи на четири цветови варианта. Имаш възможността да избираш между iPhone 12 Pro Silver (сребрист), iPhone 12 Pro Graphite (тъмно- сив), iPhone 12 Pro Gold (златен) или iPhone 12 Pro Pacific Blue (син).

Гърбът на iPhone 12 Pro, който е направен от стъкло, предава усещането за първокласна джаджа, в която може да се влюбиш от пръв поглед. Основните камери на този смартфон също се намират на гърба на устройството.

iPhone 12 Proсе предлага с порт за зареждане Lightning, специфичен за телефоните на Apple.

iPhone 12 Pro–камери и изображения.

За модела iPhone 12 Pro Apple използва ултра широка (ultrawide) камера, разположена на гърба на телефона, и подобри сензора на основната камера. В допълнение, най-добрият модел в гамата iPhone 12 има допълнителна камера в сравнение с основната версия на серията, която осигурява отличен zoom (увеличение). Също така, селфи камерата е запазила своите 12MP, която е еднаква и за моделите iPhone 11 и iPhone 12, отлично зрително поле, освен това имаш и възможността да заснемаш клипове в 4K при 24 fps.

iPhone 12 Pro ще помогне да направиш безупречни снимки и видеоклипове, дори през нощта, ако не искаш да използваш „мамута“ от серията iPhone 12 Pro Max. Разликите между изображенията, заснети от двата телефона, обаче са относително малки, така ще можеш да запазиш част от спестяванията си и да ги инвестираш в други джаджи или аксесоари, с които да защитиш своя смартфон. Стандартът на камерите на iPhone 12 Pro е висок и заслужава да се конкурира с обективите на други.

Ако си любопитен да разбереш повече за качеството на видео заснемането с iPhone 12 Pro е добре да знаеш, че телефонът предлага 4K при 24 кадъра в секунда (fps), което означава плавни кадри, идеални за снимане „свободна ръка“, без помощта на стабилизатор.

Независимо дали са снимки или видеоклипове, ще бъдеш възхитен от цветовия баланс и контраста на изображенията, заснети с iPhone 12 Pro.

iPhone 12 Pro–екран.

Екранът на iPhone 12 Pro е с размери 6,1 инча и, както споменахме по-горе, е Super Retina XDR OLED, HDR10. Дисплеят на този телефон е с резолюция 1170 x 2532 пиксела и специална яркост. Размерът на екрана и яснотата на този модел от Apple са идеални, особено ако си потребител на видео съдържание на телефона си

iPhone 12 Pro–батерия.

Батерията на iPhone 12 Pro е 2815 mAh, напълно достатъчна, за да издържи през целия ден.Добре е да знаеш също, че този модел на Apple поддържа безжично зареждане (wireless) при 15W, но има и варианта на магнитно бързо безжично зареждане при 7,5W.

iPhone 12 Pro–памет.

iPhone 12 Pro се предлага в три варианта на памет. Възможностите, които имаш на разположение за този модел телефон от Apple, са 128GB с 6GB RAM, 256GB с 6GB RAM или 512GB с 6GB RAM.

Ако обаче познаваш добре американската марка, вероятно вече знаеш, че производителят не позволява „допълване“ на вътрешното пространство за съхранение с карта памет. Но, ако телефонът няма достатъчно вътрешна памет, необходима за твоите нужди, ще трябва да се обърнеш към iCloud за помощ. Там можеш безопасно да съхраняваш снимките, видеоклиповете, музиката или документите, които са важни за теб.

iPhone 12 Pro–процесор.

Ще се убедиш в производителността на iPhone 12 Pro, който благодарение на чипсета Apple A14 Bionic (5 nm) изпълнява зададените му команди изключително бързо.

Смартфонът използва операционна система iOS 14.1 и възможността за надграждане до най-новата налична версия на iOS. Точността, с която този телефон ще реагира на твоите действия, определено ще оправдае очакванията ти.

iPhone 12 Pro–сигурност и отключване.

Сигурността на iPhone 12 Pro едва ли би била поставена под въпрос. Можеш да избереш да отключиш телефона с помощта на почти невъзможната за хакване функция за лицево разпознаване. Разбира се, имаш и възможност да защитиш телефона си с пин код, който въвеждаш всеки път, когато искаш да използваш устройството.

Въпроси, които е възможно да имаш,относно iPhone 12 Pro:

1.С какъв тип SIM карта работи iPhone 12 Pro?

Всеки телефон на Flip.bg може да бъде използван с всяка мобилна мрежа. За да поставиш своята SIM карта, можеш да използваш иглата за отваряне на сим слота и да я поставиш в определеното за целта показано място.

2. Идва ли iPhone 12 pro със зарядно устройство в кутията?

Ще получиш iPhone 12 pro в комплект със зарядно, само ако преди да завършиш поръчката във Flip.bg, избереш опцията за добавянето му към количката.

3. Колко издържа батерията на iPhone 12 Pro?

Издръжливостта на батерията зависи от това как ще решиш да използваш телефона си. Apple гарантира период от 11 часа живот на батерията на нов iPhone 12 pro, но, ако си свикнал да играеш игри на телефона си, или ако сте потребител на видео съдържание на твоя смартфон, батерията му вероятно ще се изтощи много по-бързо, в сравнение с този на същия модел, но използван за други цели (обаждания, съобщения, социални мрежи и др.).

Във Flip тестваме батерията на всеки iPhone поотделно. Ако изправността на батерията падне под 85 %, ние я сменяме. Средното състояние на батерията за iPhone, продадени от Flip през 2022 г., е 95 %.

4. iPhone 12 Pro има ли eSIM?

Apple предлага възможност за използване на iPhone с eSIM от десето поколение смартфони. С други думи, въпреки че iPhone не позволява да ползвате физически повече от една SIM карта, сега можете да използвате два номера за един и същ телефон.

5. iPhone 12 pro с 64GB или iPhone 12 PRO със128GB? Кой е по-добър?

Всичко зависи от твоята необходимост от вътрешна памет, така че, няма правилен или грешен отговор на този въпрос. Но, имайки предвид разликата в цената между версията с повече място за съхранение и тази с по-малко GB, нашият съвет е да избереш модела с повече памет.

6. iPhone 12 Pro може ли да се зарежда безжично (wireless)?

Да! iPhone 12 Pro поддържа безжично зареждане (wireless)и заедно с това и бързо зареждане (fast charging).

7. Как мога да закупя iPhone 12 Pro на вноски?

Във Flip.bg всички телефони могат да бъдат закупени на вноски до 48 месеца. Виж тук как да притежаваш iPhone 12 Pro на изплащане.

На Flip.bg офертите за iPhone 12 Pro са щедри и динамични, а цените са повече от изгодни за твоя бюджет.

Избери този, който отговаря на нуждите ти и го поръчай, докато все още е в наличност, добрите оферти се „изпаряват” веднага, щом кажеш FLIP!

Спецификации

  • SIM слотове
    • Single SIM
  • Тип SIM
    • Nano-SIM или Електронна SIM карта
  • RAM памет
    • 6 GB
  • Вътрешна памет
    • 512 GB
  • Поддръжка Micro-SD
    • Не
  • Модел на Процесора
    • Hexa-core, Chipset Apple A14 Bionic
  • Честота на процесора
    • 2x3.1 GHz Firestorm + 4x1.8 GHz Icestorm
  • Операционна система
    • iOS 16
  • Екран
    • Super Retina XDR OLED
  • Резолюция (пиксели)
    • 1170x2532
  • Портове
    • Без Жак
  • Bluetooth
    • Да
  • WiFi
    • Да
  • NFC
    • Да
  • Батерия
    • Li-Ion 2815 mAh
  • Задна камера
    • Три камери: 12 MP, f/1.6, 26mm (широк), 1.4µm, двоен пиксел PDAF, OIS 12 MP, f/2.0, 52mm (telephoto), 1/3.4”, 1.0µm, PDAF, OIS, 2x optical zoom 12 MP, f/2.4, 120˚, 13mm (ultrawide),
  • Предна камера
    • 12 MP, f/2.2, 23mm (широк), 1/3.6” SL 3D, (depth/biometrics sensor), HDR
  • Размери(W x H x D mm)
    • 146.7 x 71.5 x 7.4 mm
  • Друго
Мнения
Над 120.000 доволни клиенти от услугите и продуктите на Flip.
4.9/5
От над отзива
3 отзива
1 отзива
5 отзива
29 отзива
784 отзива
Добрена
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 12 Pro, Отлично
08 мар 2024
Изглежда и работи супер, благодаря!
Кремена
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 12 Pro, Много Добро
25 фев 2024
Супер е телефончето!!!
Tomi
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 12 Pro, Много Добро
15 фев 2024
Много добро външно състояние, батерия на 100%, супер цена и доствка в рамките на 48 часа след поръчка. Забележка: Телефона дойде с 0% заряд и се наложи 10 мин. зареждане в офис на куриера за проба и тест!
Тома Томов
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 12 Pro, Отлично
08 фев 2024
Точно каквото очаквах. Бърза и безпроблемна доставка.
Състояние "отличен"
Kупувач на Flip
4/5
Купили сте Apple iPhone 12 Pro, Отлично
04 фев 2024
Работи перфектно. Очаквах безупречен външен вид, но има видимо захабяване по рамката на устройството. Батерията е на 100%. Ще пазаря отново, може би с повече въпроси относно конкретния продукт. Препоръчвам търговеца!