ЧЗВ

  • Относно Flip

  • Подготовка за продажба

  • Опаковане и доставка

  • Продажбата

  • Закупуването

  • Основни въпроси

Flip.bg нов уебсайт ли е? 🌟

Да, ние сме нов онлайн магазин за продажба и закупуване на употребявани телефони! Ние отворихме в България на 2 Юни 2022, представяйки нови начини и технологии събрани от нашето начало в Румъния през Ноември 2019. Което считаме за “наш рожден ден” :)

Въпреки че присъстваме на пазара от скоро, десетки хора вече се обединиха около този проект: от основатели и служители, до сътрудници, партньори и инвеститори. Всички ние запретнахме ръкави и всеки ден, използвайки нашият опит, се опитваме с цялото си сърце да направим Интернет по-лесно място за продавачите и по-безопасно за купувачите на употребявани мобилни телефони.

До момента Flip е изплатил над 10,000,000 евро на продавачи от Румъния и България, които са продали техните телефони чрез сайт и над 100 000 купувачи са купили безопасно употребявани и сервизирани телефони.

Вероятно най-доброто свидетелство за това, е че си струва да опитате Flip.bg са над 6000+ положителни отзива за Flip.ro във Facebook, Google и нашият сайт.

Намери ли информацията, която търсеше?
Какво прави Flip? 🤩

Ако имаш телефон за продажба: целия процес се подсигурява от Flip - от вземането му от теб, до техническата проверка, почистване, опаковане и заснемането му, до намирането на купувач. След като бъде продаден, ние изпращаме парите по банков път в твоята сметка! В същото време разполагаш с вариант да получиш парите си почти веднага, след техническата проверка, без да се налага да чакаш да бъде продаден. Накратко, Flip помага да продадеш телефона си без никакво усилие. Точно така както днес трябва да бъде!

Ако търсиш перфектния телефон за теб на достъпна цена: Flip те предпазва от риска да купиш телефон със скрити дефекти от непознати хора в сайтове за обяви. Всички телефони преминават през подробна техническа проверка (проверяват се над 30 параметри), почистват се, опаковат се и имат 24 месечна гаранция, както и право на безплатни доставка и връщане. Същото е като да си купиш нов телефон, но на много по-изгодна за теб цена (с до 40% по-ниска) и така избягваш риска да си купиш телефон със скрити дефекти!

Намери ли информацията, която търсеше?
Защо да продаваш чрез Flip?

Ако преди си продавал телефона си в други сайтове: Сбогувай се със среднощните обаждания от купувачи и загубеното време в срещи и преговори с непознати зад ъгъла на блока. Или с предложения от типа "Да го разменим за автомобилен волан + разликата?".

Ако държиш телефона си в чекмеджето: Вероятно имаш цяло състояние, което събира прах! Кой знае, би могъл да си купиш самолетен билет за следващата ваканция с парите, които получаваш от продажбата му.

Преди Flip беше загуба на време да продадеш телефона си. Сега просто се обаждаш на куриер, ние го продаваме и ти изпращаме парите
През това време ти планираш къде да отидеш на почивка!

Към днешна дата Flip е изплатил над 10,000,000 евро на Flip продавачи от Румъния и България, които са избрали да продадат чрез сайт!

Намери ли информацията, която търсеше?
Колко пари получавам, ако продавам чрез Flip в сравнение с тогава, когато продавам телефона си сам?

В повечето случаи офертата на Flip за твоя телефон е по-висока или поне същата, след цялото загубено време и пари, свързани с продажбата, ако продаваш телефона си сам!
Нашият опит показва, че продавачите, избрали да продадат телефона си сами, водят преговори с много хора и инвестират в промотиране на обявата, като в крайна сметка получават същите пари като предложените от Flip.

Например: Обявяваш за продажба телефон iPhone 6 S, 128GB за 280 лв. Всичко изглежда добре, но след 6 дни без успех решаваш, че трябва да инвестираш в промотиране на обявата.
След това на среща с DanyBoss84 получаваш въпрос дали "няма да свалиш още 40лв от цената?". И славяш от цената, все пак не си дошъл на срещата напразно, така че получаваш 240 лв за твоя iPhone 6S, дори ако си очаквал 280.

Промени оферта: 260 лв. И не е трябвало да напускаш дома си и да преговаряш с непознати. Добре дошъл в бъдещето!

Намери ли информацията, която търсеше?
Къде се намира вашият офис?

Седалището на дружеството е на адрес: ул. Стефан чел Маре, н. 549, C3, 810112 Браила, Румъния.

Офисът ни се намира на адрес: Сплайул Индепенденцей 319, Сема Парк, зона 6, Букурещ, Румъния.

Обикновено те очакаме по всяко време, за да говорим за телефони, но поради пандемията COVID-19, както за твоята безопасност, така и за тази на нашият екип, в момента можем да общуваме само онлайн! :)

Намери ли информацията, която търсеше?