Преминавате от iPhone към Android? Научете как да прехвърлите всичките си данни на новия си телефон

Преминавате от iPhone към Android? Научете как да прехвърлите всичките си данни на новия си телефон

Публикувани от Fadia Hirtan
на 18.05.2023

Решили сте да се откажете от вашия iPhone, защото ви е впечатлил нов телефон  с Android, то тогава тази статия ще ви бъде повече от полезна. Разбира се, освен ако не предпочитате да прехвърлите ръчно всички данни на новото устройство и желаете да загубите огромно време и енергия. 

Шегуваме се! Кой би искал да прехвърли големия обем от документи, снимки, целия списък с контакти или приложения от едно устройство към друго ръчно или с помощта на кабел за данни?!

Това, което наскоро разбрахме, е че Google пусна безплатно приложение за iOS, което позволява да преминете от iPhone към Android по възможно най-приятният начин. Приложението се нарича Switch to Android и можете да го изтеглите тук.

„Приложението Switch to Android на Google ще ви помогне бързо и безопасно да прехвърлите най-важните данни от телефона си като снимки и видеоклипове, контакти или събития, които вече са въведени във вашия календар, без да използвате кабел“, гласи описанието на приложението в App Store.

За да научите как работи това приложение и защо трябва да използвате Switch to Android, когато преминавате от вашия iPhone към телефон SamsungXiaomi или Huawei ви каним да гледате клипа по-долу от който ще научите всички тези подробности.

Дял:

twitter
facebook
linkedin

Sign up for the latest updates