Направи си сам
18 Май 2023, 8:25 AM

Преминавате от iPhone към Android? Научете как да прехвърлите всичките си данни на новия си телефон

Ако сте решили да се откажете от вашия iPhone и сте избрали нов телефон  с Android, който ви е впечатлил, то тогава тази статия ще ви бъде повече от полезна. Освен, ако не искате да прехвърлите ръчно всичките си данни на новото устройство и желаете да загубите огромно време и енергия. 

Шегуваме се, кой би искал да прехвърли всичките си документи, снимки, целия списък с контакти или приложения от едно устройство на друго ръчно или с помощта на кабел за данни?

Това, което наскоро разбрахме, е че Google пусна безплатно приложение за iOS, което ви позволява да преминете от iPhone към Android по възможно най-приличния начин. Приложението се нарича Switch to Android и можете да го изтеглите тук.

„Приложението Switch to Android на Google ще ви помогне бързо и безопасно да прехвърлите най-важните данни от телефона си като снимки и видеоклипове, контакти или събития, които вече са въведени във вашия календар, без да използвате кабел“, гласи описанието на приложението в App Store.

Предполагаме, че предпочитате да гледате видео урок вместо да четете. За да научите как работи и защо трябва да използвате приложението Switch to Android, когато преминавате от вашия iPhone към телефон SamsungXiaomi или Huawei ви каним да гледате клипа по-долу от който ще научите всички тези подробности.

Fadia Hirtan
Flip.bg