iPhone 15  може да се откаже от бутона за изключване на звук

iPhone 15 може да се откаже от бутона за изключване на звук

Публикувани от Fadia Hirtan
на 07.09.2023

Според скорошен слух, пуснат от акаунта, предлагащ изтекли данни и  информация, ShrimpApplePro, бъдещите телефони Apple може да се доставят без дизайнерския детайл, който ги отличава от другите смартфони на пазара – превключвателя отстрани на устройствата за изключване на звука.

Клип, публикуван в китайска социална мрежа, еквивалент на TikTok, показва някои снимки, които предполагат, че моделите iPhone 15 Pro ще имат значителни промени по отношение на бутоните.

Според тези изображения бъдещите телефони на американския производител ще изоставят двата бутона за управление на силата на звука, както и превключвателя Mute, с който бяхме свикнали от 2007 г., когато беше пуснат първият  iPhone.

Според спекулациите, бутонът за сила на звука ще използва хаптична обратна връзка, а не механично движение, за да симулира натискане на бутон. Това е детайл, който срещаме все по-често в света на технологиите, като тенденцията, изглежда, е привлякла вниманието и на Apple.

A close up of a cell phone

Description automatically generated with low confidence

Предполага се още, че известният превключвател Mute( за изключване на звука) също ще стане хаптичен бутон.

Ако обаче не си ентусиазиран от такъв тип „бутон“, и би предпочел да се придържаш към класическите бутони, с които си свикнал от досегашните модели на iPhone, ще можеш да го направиш. Изглежда, че производителят ще запази двата отделни бутона за сила на звука на моделите iPhone 15 и iPhone 15 Plus.

До официалното потвърждение на тази важна промяна във външния вид, която Apple все още не е предоставила, не може да сме категорични в горепосочената информация в друга категория, освен в тази на слуховете.

И до септември, когато ще видим лансирането на новата серия телефони Apple, списъкът с изтекли информации за бъдещите модели ще става все по-голям.

Дял:

twitter
facebook
linkedin

Sign up for the latest updates