В наличност
мобилен телефон Apple
iPhone 12 Pro Max, Pacific Blue, 128 GB, Много добро
Спестяваш 80 лв. 84999 лв.

мобилен телефон Apple
iPhone 12 Pro Max, Pacific Blue, 128 GB, Много добро

91% от клиентите на Flip препоръчват продукта
В наличност
91% от клиентите на Flip препоръчват продукта
Онлайн кредит Подробности

92999 лв.
84999 лв.
Спестяваш 80 лв.
Гаранция 2 години
Право на връщане до 30 дни
В наличност

Избери цвят

Избери капацитет

Избери състояние

виж
Естетично: Изглежда много добре. Има няколко видими драскотини или черти, но не твърде дълбоки. Функционален:
Функционира перфектно Ефективна батерия
Нова батерия + 7899 лв.
Подобрете производителността и продължителността на използване с нова батерия
Онлайн кредит Подробности

67 теста извършени от нашите експерти

67 качествени теста

Всеки продукт се тества по 67 показателя с помощта на специализирана програма.
Всеки продукт се тества по 67 показателя с помощта на специализирана програма.
Екран
Бутони
Микрофон
Аутентификация
Камери
История
Батерия
Свързаност
Аудио
Външен вид
Контакт с течности
Оригиналност & фърмуер
Виж всички тестове
Какво е ремаркетирано устройство?
Ремаркетирано устройство е такова устройство, което вече е било използвано и е било цялостно инспектирано от специалисти от всяка една гледна точка, вкл. софтуерна и хардуерна. Ако е било необходимо, то е ремонтирано от експерти. Flip използва нови, сертифицирани резервни части.

Устройство, ремаркетирано от нас, след преминаване на всички 60+ теста, работи точно като ново такова. Единствената разлика между ремаркетирано устройство и ново от магазина е, че първото може да има леки следи от употреба, но никакви дефекти, които да му попречат да работи като ново.
Защо да купиш ремаркетирано устройство?
Какво значи здраве на батерията?
Какво е включено в кутията?
Описание
Мобилен телефон Apple iPhone 12 Pro Max, 128 GB, Pacific Blue

Влюбен си в „джаджите” на Apple и си се насочил към iPhone 12 Pro Max? Искаш ли да научиш повече за спецификациите на този топ телефон? Попаднал си на правилното място, защото тук ще разбереш всички подробности, които е важно да знаеш за iPhone 12 Pro Max, за да решиш, дали това е най-добрият избор, който може да направиш.

За iPhone 12 Pro Max накратко.

Няма значение дали си бил само заинтригуван от Apple, или вече си ползвал телефон от американския производител, то преминаването към iPhone 12 Pro Max ще изглежда като забележителен ъпгрейд. Впечатлявайки не само с топ дизайна, но също така и с капацитета на батерията, производителността на камерите и скоростта, с която смартфонът реагира на твоите команди - iPhone 12 Pro Max несъмнено е перфектен телефон дори за взискателните потребители.

iPhone 12 Pro Max има не само отлични технически детайли, но и добра цена, особено ако избереш да го поръчаш от Flip, където телефоните струват с до 40% по-малко от новите такива.

Накратко, характеристиките на iPhone 12 Pro Max, които вероятно те интересуват:

  • дисплей Super Retina XDR OLED, HDR10 и размер 6,7 inch
  • процесор Hexa-core (2x3.1 GHz Firestorm + 4x1.8 GHz Icestorm)
  • памет 128GB с 6GB RAM, 256GB с 6GB RAM или 512GB с 6GB RAM
  • батерия Li-Ion 3687 mAh, бързо зареждане(fast charging) на 22W
  • основни камери (wide, ultrawide и telephoto, всяка 12MP) и една предна с 12MP
  • видео 4K на 24/30/60 fps или 1080p на 30/60/120/240 fps

Разбира се, винаги може да избереш малко по-новите модели телефони на Apple, а именно iPhone 13 Pro или iPhone 13 Pro Max, ако предпочиташ да се наслаждаваш на най-новите джаджи на американския производител. Въпреки че, откровено казано, разликите между Серия 12 и серия 13 не са много големи.

Ето какво още може да те интересува за iPhone 12 Pro Max!

iPhone 12 Pro Max– дизайн и впечатления.

Apple са заложили за корпуса на iPhone 12 Pro Max на цветова палитра, която определено ще ти допадне. Това е така, защото предлаганите нюанси са класически и няма начин да не ги харесаш. Телефонът се предлага в четири цветови варианта. По- конкретно може да избираш между iPhone 12 Pro Max Silver (сребрист), iPhone 12 Pro Max Graphite (тъмносив), iPhone 12 Pro Max Gold (златен) или iPhone 12 Pro Max Pacific Blue (син).

Гърбът на iPhone 12 Pro Max, който е направен от стъкло, създава усещането за първокласна джаджа, с която може би няма да искаш да се разделиш. Основните камери на този смартфон също се намират на гърба на устройството.

iPhone 12 Pro Max идва със слот за зареждане Lightning, специфичен за телефоните на Apple.

iPhone 12 Pro Max–камери и изображения.

Apple използва ултра широка (ultrawide) камера на гърба на телефона за модела iPhone 12 Pro Max и подобри сензора на основната камера. Както при всеки друг модел Pro Max, в пакета от камери намираме и телеобектив (telephoto). Освен това, селфи камерата е запазила 12MP, която е същата като на модела iPhone 11 Pro Max, но заедно с това е и в по-новия iPhone 13 Pro Max. Телефонът предлага отлично зрително поле, както и възможността за заснемане на клипове в 4K при 24 fps.

iPhone 12 Pro Max е страхотен в правенето на чудесни снимки и видеоклипове, дори и през нощта. Стандартът на камерите на iPhone 12 Pro Max е висок и заслужава да се конкурира с обективите на други първокласни телефони, които са на пазара.

Ако си любопитен да разбереш как снима iPhone 12 Pro Max, добре е да знаеш, че телефонът може да заснема видео в 4K при 24 fps, което води до невероятно плавни кадри. По принцип с такъв телефон може да забравиш за стабилизатора, когато снимаш за епизод на vlog, или просто, когато искаш да заснемеш видео от почивката си с неоспоримо добро качество.

Цветовият баланс и контрастът на изображенията, заснети с iPhone 12 Pro Max, независимо дали са снимки или видеоклипове, несъмнено ще те изненадат.

iPhone 12 Pro Max–екран.

Екранът на iPhone 12 Pro Max, който е с размери 6,7 инча, както вече споменахме по-горе, е Super Retina XDR OLED, HDR10. Дисплеят на този телефон е с резолюция 1284 x 2778 пиксела и специална яркост. Размерът на екрана и яснотата на модела от Apple са идеални, особено ако си потребител на видео съдържание на телефона си.

iPhone 12 Pro Max–батерия.

С 3687mAh, батерията на iPhone 12 Pro Max е издръжлива, така че ще забравиш за зарядното устройство през целия ден. Ако предпочиташ да зареждаш телефона си безжично (wireless charging), вероятно е важно да знаеш, че този топ модел на Apple позволява това при 15W. В допълнение на това, iPhone 12 Pro Max също има опция за магнитно бързо безжично зареждане (magnetic fast wireless charging), при 7,5 W.

iPhone 12 Pro Max–памет.

iPhone 12 Pro Max се предлага в не по-малко от три щедри варианта за вътрешна памет, от които може да избереш този, който е най-подходящ за теб. Алтернативите, които имаш на разположение с този модел телефон от Apple, са 128GB с 6GB RAM, 256GB с 6GB RAM и 512GB с 6GB RAM.

Ако си фен на американската марка, сигурно вече знаеш, че производителят не позволява „допълване“ на вътрешното пространство за съхранение с карта памет. Вместо това, компромисът, към който може да се обърнеш, ако телефонът няма достатъчно вътрешна памет в сравнение с твоите нужди, е iCloud. Там може безопасно да съхраняваш снимките, видеоклиповете, музиката или документите, които те интересуват.

 

iPhone 12 Pro Max–процесор.

Ще се убедиш в производителността на iPhone 12 Pro Max благодарение на чипсета Apple A14 Bionic (5 nm), който в сравнение с други по-стари модели телефони на Apple, ще може да изпълнява командите, които му задаваш, изключително бързо.

Смартфонът използва операционна система iOS 14.1, с възможност за надграждане (update) до най-новата налична версия на iOS. Точността, с която този телефон ще реагира на твоите действия, определено ще отговори на очакванията ти.

iPhone 12 Pro Max–сигурност и отключване.

Сигурността на iPhone 12 Pro Max едва ли би могла да бъде под въпрос. Може да избереш да отключиш телефона с помощта на почти невъзможната за хакване функция за лицево разпознаване. Разбира се, имаш и възможността да защитиш телефона си с пин код, който трябва да се въвежда всеки път, когато искаш да използваш устройството.

Възможни въпроси, които сигурно имаш, относно iPhone 12 Pro Max:

1. С какъв тип SIM карта работи iPhone 12 Pro Max?

Всеки телефон на Flip.bg може да бъде използван с всяка мобилна мрежа. За да поставиш своята SIM карта, можеш да използваш иглата за отваряне на сим слота и да я поставиш в определеното за целта показано място.

2. Идва ли iPhone 12 Pro Max със зарядно устройство в кутията?

Ще получиш iPhone 12 Pro Max в комплект със зарядно, само ако преди да завършиш поръчката във Flip.bg, избереш опцията за добавянето му към количката.

3. Колко издържа батерията на iPhone 12 Pro Max?

Издръжливостта на батерията зависи от това как ще решиш да използваш телефона си. Apple гарантира период от 14 часа живот на батерията на нов iPhone 12 Pro Max, но ако си свикнал да играеш игри на телефона си, или ако си потребител на видео съдържание на твоя смартфон, батерията му вероятно ще се изтощи много по-бързо, в сравнение с този на същия модел, но използван за други цели (обаждания, съобщения, социални мрежи и др.).

Във Flip тестваме батерията на всеки iPhone поотделно. Ако изправността на батерията падне под 85 %, ние я сменяме. Средното състояние на батерията за iPhone, продадени от Flip през 2022 г., е 95 %.

4. iPhone 12 Pro Max има ли eSIM?

Apple предлага възможност за използване на iPhone с eSIM от десето поколение смартфони. С други думи, въпреки че iPhone не ти позволява да използваш физически повече от една SIM карта, сега може да използваш два номера за един и същ телефон. Така че, да, iPhone 12 Pro Max също има eSIM.

5. iPhone 12 Pro Max с 128GB или iPhone 12 с 256GB? Кой е по-добър?

Всичко зависи от твоята необходимост от вътрешна памет, така че няма правилен или грешен отговор на този въпрос. Но, имайки предвид разликата в цената между версията с повече място за съхранение и тази с по-малко GB, нашият съвет е да избереш модела с повече памет.

6. iPhone 12 Pro Max може ли да се зарежда безжично (wireless)?

Да! iPhone 12 Pro Max поддържа безжично зареждане (wireless) и заедно с това има опция за бързо зареждане (fast charging).

7. Как мога да закупя iPhone 12 Pro Max на вноски?

Във Flip.bg всички телефони могат да бъдат закупени на вноски до 48 месеца. Виж тук как да притежаваш iPhone 12 Pro Max на изплащане.

На Flip.bg офертите за iPhone 12 Pro Max са щедри и динамични, а цените са повече от изгодни за твоя бюджет.

Избери този, който отговаря на потребностите ти и го поръчай, докато все още е в наличност, добрите оферти се „изпаряват” веднага щом кажетеFLIP!

Спецификации

  • SIM слотове
    • Single SIM
  • Тип SIM
    • Nano-SIM или Електронна SIM карта
  • RAM памет
    • 6 GB
  • Вътрешна памет
    • 128 GB
  • Поддръжка Micro-SD
    • Не
  • Модел на Процесора
    • Hexa-core, Chipset Apple A14 Bionic
  • Честота на процесора
    • 2x3.1 GHz Firestorm + 4x1.8 GHz Icestorm
  • Операционна система
    • iOS 16
  • Екран
    • Super Retina XDR OLED
  • Резолюция (пиксели)
    • 1284 x 2778
  • Портове
    • Без Жак
  • Bluetooth
    • Да
  • WiFi
    • Да
  • NFC
    • Да
  • Батерия
    • Li-Ion 3687 mAh
  • Задна камера
    • Три камери: 12 MP, f/1.6, 26mm (широк), 1.7µm, двоен пиксел PDAF, specs.sensor-shift stabilization (IBIS) 12 MP, f/2.2, 65mm (telephoto), 1/3.4”, 1.0µm, PDAF, OIS, specs.2_5x optical zoom 12 MP, f/2.4, 120˚, 13mm (ultrawide),
  • Предна камера
    • 12 MP, f/2.2, 23mm (широк), 1/3.6” SL 3D, (depth/biometrics sensor), HDR
  • Размери(W x H x D mm)
    • 160.8 x 78.1 x 7.4 mm
  • Друго
Мнения
Над 120.000 доволни клиенти от услугите и продуктите на Flip.
4.9/5
От над отзива
3 отзива
1 отзива
5 отзива
29 отзива
784 отзива
Айкут Хюсеинов
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 12 Pro Max, Отлично
29 фев 2024
Поръчах ,,Отличен,, а пристигна буквално ,,Като нов'', единствена забележка е че батерията беше на 85% живот. Бърза и сигурна доставка, препоръчвам!!
Viktor
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 12 Pro Max, Отлично
29 авг 2023
Телефона е страхотен
Телефона е като чисто нов
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 12 Pro Max, Отлично
04 май 2023
Страхотен сайт
Надежда
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 12 Pro Max, Като Нов
10 мар 2024
Телефонът е страхотен, наистина е като нов, никакви забележки няма и работи перфектно!
Д.Нинев
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 12 Pro Max, Като Нов
16 фев 2024
Телефона е страхотен, с минимални почти незабележими следи от употреба. Батерията е на 100% капацитет. Ползван няколко дни, нямам оплакване и определено съм доволен от покупката.