Най-добрите безплатни приложения за редактиране на снимки за iOS и Android, които тествахме!

Най-добрите безплатни приложения за редактиране на снимки за iOS и Android, които тествахме!

Публикувани от Iulia Nicolaie
на 25.03.2024

Имаш акаунт в Instagram и искаш да го поддържаш възможно най-интерактивно за тези, които следят публикациите ти? Представляваш бизнес, който популяризира своите продукти или услуги чрез безупречно изработени изображения? Или просто искаш да направиш своя онлайн имидж възможно най-интересен?

Информацията, която ти предлагаме, ще ти помогне да се доближиш до клиентите, феновете или приятелите, с които поддържаш връзка чрез платформите на социалните медии, дори и да не използваш най-новия телефон на Apple, Samsung или Huawei - модели, които могат да правят невероятни снимки, без да използват никакви филтри.

По-долу сме ти подготвили най-добрите безплатни приложения за редактиране на снимки за iOS и Android, които ще ти помогнат да превърнеш всеки кадър в история!

Snapseed

 

Snapseed е едно от най-интуитивните приложения за редактиране на снимки, които някога си използвал. С широк набор от функции, които са на разположение безплатно и без реклами, Snapseed може да съперничи дори на настолните програми за редактиране на снимки.

С това приложение ще може да изрязваш, изправяш, да добавяш стикери, да променяш ориентацията, наситеността, контраста, яркостта, сенките и много, много други неща на твоите снимки.

Snapseed разполага и с всички инструменти, необходими за маскиране на дефекти на много фино ниво, както и за редактиране на дълбочината на рязкост, което ще ти помогне да създадеш безупречен боке ефект за снимките си.

И накрая, но не на последно място, това приложение за редактиране на снимки запазва собствената ти история на редактиране, така че винаги може да се върнеш към настройка, която преди това си избрал и си решил да промениш.

Може да изтеглиш Snapseed за iOS или Android безплатно!

Prisma Photo Editor

 

 

Слоганът, избран от създателите на това приложение за редактиране на снимки, е "Превърнете снимките в изкуство". Любопитни бяхме да видим дали това наистина е така и може да те уверим, че не изтеглихме Prisma Photo Editor напразно.

Особеното в това приложение за редактиране е, че то може да преобрази снимките ти така, сякаш са нарисувани от Салвадор Дали или Пикасо.

Знаем, че тази функция вероятно е налична и в много други приложения за редактиране на снимки, но повярвай, никое от тях няма ефектите, които Prisma може да ти даде.

Prisma Photo Editor е налична както за iOS, така и за Android, като много от ефектите са безплатни за всички потребители. Ако искаш да се възползваш от професионалната версия на приложението за редактиране на снимки, ще трябва да платиш месечен абонамент.

Предлагаме само два от филтрите, с които си поиграхме в Prisma, за да видиш защо го обичаме толкова много.

 

 

Adobe Photoshop Express

 

 

Photoshop – ако поне веднъж си го използвал, знаеш колко сложен е той и колко много промени може да направиш в снимките си с него. Това, което е още по-приятно за тези, които са свикнали да правят снимки повече с телефона си, е, че Adobe създаде и версия на своето приложение за редактиране на снимки за смартфони.

Изрязване, коригиране на ефекта "червени очи" или други малки дефекти, яркост, контраст, наситеност, ръбове или филтри са само някои от детайлите, върху които може да работиш, за да получиш перфектна снимка с Photoshop Express. 

Приложението за редактиране на снимки обаче има лек недостатък, а именно, че ще трябва да си направиш акаунт в Adobe, но добрата новина е, че ще може да направиш това безплатно, както и че би могъл да се наслаждаваш на класическите функции на Photoshop в съкратена версия, идеална за твоя телефон.

Изтегли версията на Adobe Photoshop Express за iOS или Android и се наслаждавай на безупречно редактирани снимки!

А ако искаш да преминеш към „тежката артилерия” и смяташ, че може да направиш повече с познанията си по фотография и редактиране,тогава опитай с Adobe Photoshop Lightroom CC, който може да изтеглиш безплатно от Apple Store или Google Play.

Sign up for the latest updates

Foodie

 

 

Както подсказва името, Foodie е приложение за тези, които обичат да снимат апетитните си ястия. Ако си един от тях, това приложение за редактиране на снимки ще изведе хобито ти на следващото ниво.

Защо казваме това? Защото Foodie ще ти позволи да добавиш 30 филтъра, създадени специално, за да подчертаят най-добрите детайли в чинията ти.

Цветовете, които ще получиш, като прекараш снимките си на храна през това приложение за редактиране, ще бъдат изключително ярки.

Намери приложението Foodie в Apple Store и Google Play, откъдето можеш да го изтеглиш безплатно.

LiveCollage

Кой не си е играл поне веднъж с колаж от най-добрите снимки? И, да, знаем, че има много приложения за редактиране на снимки, в които може да се създават колажи, но LiveCollage извежда нещата на друго ниво.

Приложението, достъпно както за iOS, така и за Android, разполага с множество оформления, от които може да избираш, в зависимост от това какво искаш да подчертаеш със снимките си. Фоновете на това приложение ще зарадват и най-взискателните редактори на снимки, а множеството шрифтове, цветове и размери, които могат да се използват, за да предадат посланието ти по най-персонализирания начин, със сигурност ще оправдаят очакванията ти.

Visage

Оставихме идеалното приложение за любителите на селфита за края на този материал. И не че имаме нещо против тъмните кръгове, бръчките или евентуалните пъпки, които се появяват от нищото, още преди да отвориш предната камера на телефона си, но понякога изглежда е по-добре да ги скриеш в името на изкуството.

Това безплатно приложение за редактиране на снимки ще ти осигури бърз ретуш, който ще изравни тена ти, ще намали нежелания блясък или ще подчертае качествата на лицето ти.

Лошата новина е, че приложението е пълно с реклами, а "чистата" му версия е достъпна само срещу заплащане. Но ако смяташ, че можеш да се промъкнеш през изскачащите прозорци, за да си направиш перфектното селфи, изтегли Visage от Apple Store или Google Play и открий какво може това приложение за редактиране на снимки.

Накрая те молим да ни кажеш в коментар, дали си изпробвал някое от приложенията, описани по-горе, които би препоръчал за перфектно редактирани снимки!

Дял:

twitter
facebook
linkedin

Sign up for the latest updates