Кога е най-подходящият момент за закупуване на iPhone?

Кога е най-подходящият момент за закупуване на iPhone?

Публикувани от undefined undefined
на 31.05.2024

Искаш ли да купиш телефон Apple? Събитието за представяне на новите модели, което се провежда всяка година, и по-точно всяка есен,  вълнува не само  тези, които са запалени по технологиите, любопитни са да видят как изглежда или да разберат колко струва новият iPhone 15. Много от феновете на американската марка нямат търпение да бъде пуснат нов модел телефон iPhone, за да падне цената на по-старите модели, като iPhone 14iPhone 13 или iPhone 12.


 

           Ако си един от тях или просто винаги следиш офертите за телефони, ние сме тук, за да направим деня ти по-хубав и предизвикателен. В тази статия сме подготвили няколко съвета, които могат да ти помогнат да вземеш решението кога е най-добре да си купиш iPhone.

               Веднага след като се лансира нов телефон.

Закупи iPhone, ако искаш да си сред първите в света, които ще се насладят на най-новата технология, предоставена от Apple. По-конкретно, ако си следил всеки слух за iPhone 15 и всяка нова информация за този телефон те е развълнувала, това вероятно е най-добрият момент да го поръчаш!


 

iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro и 15 Pro Max са налични за предварителна поръчка. Най-вероятно скоро няма да видим отстъпки за телефон от новата серия 15, поне ако вземем предвид цените, прилагани през последните години от българските търговци на дребно.


 

           Обикновено телефоните на Apple запазват цената си непокътната за дълги периоди от време и се обезценяват много по-бавно в сравнение с устройствата на други производители, като моделите  телефони на Samsung или Huawei.


 

           Веднага след пускането на пазара на най-новото поколение телефони, може да се сдобиеш и с малко по-стар модел, но с все още „актуални“ спецификации. Например, в момента iPhone 14 Pro може да бъде идеалният избор за теб.


 

              По време на Черния петък (Black Friday).

Както добре знаеш, кампанията  Черният петък (Black Friday) идва всяка година със значителни отстъпки за много джаджи, включително телефони. И ако все още не се знае дали ще видим iPhone 15 сред намалените телефони в тазгодишната  кампания Черният петък, то iPhone 14, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max е много вероятно да получат отстъпки, които би било жалко да пропуснеш.

           Във Flip.bg ще намериш огромни отстъпки за десетки модели телефони. Ако искаш да бъдеш сред първите, които ще научат за кампанията Черен петък ( Black Friday), която подготвяме за теб, те съветваме да се абонираш за бюлетина на Flip.bg.


 

Sign up for the latest updates

             По всяко време, ако го купиш от нас!

Ако не бързаш да се сдобиеш с най-новия модел, пуснат от любимия ти производител на телефони, на Flip.bg може да намериш примамливи оферти през цялата година за най-популярните реновирани телефони, които и изглеждат, и работят безупречно.


 

           Не пропускай да поръчаш телефон, който е внимателно проверен от специалистите на Flip и който ще бъде доставен до теб с безплатна доставка, заедно с 24 месеца гаранция и право на безплатно връщане до 30 дни, в случай че промениш решението си!


 

Въпреки това, не можем да гарантираме, че телефонът, на който си хвърлил око, ще бъде наличен за дълъг предиод от време. Така че побързай да го поръчаш, когато си го намерил на добра цена. Ще си благодариш за решението по-късно!


 

             Кога е най-лошият момент за закупуване на iPhone?

И ако по-горе те информирахме кои са най-добрите моменти за закупуване на iPhone, нека споменем и най-неподходящото време, когато може да направиш такава покупка.


 

            Като се има предвид, че Apple е свикнал да пуска нова серия телефони всяка година в началото на есента, най-лошото време за закупуване на iPhone ще бъде през юли или август!

Тогава цените на телефоните от последното поколение остават високи, а цената на бъдещите смартфони е само въз основа на слухове. Реално погледнато,нямаш никаква сигурност относно цената на джаджите, които чакат да бъдат пуснати на пазара. Това, което не трябва да забравяш обаче е, че последните телефони на пазара (като iPhone 14) ще имат висока цена до пускането на новите (iPhone 15).


 

             И така, нека обобщим:


 

  • Най-добрият момент за закупуване на iPhone е веднага след пускането му на пазара, по време на кампанията  Черният петък (Black Friday) или когато пожелаеш, ако избереш да го купиш от Flip.bg;
  • Най-лошото  решение за твоя бюджет би било да си купиш iPhone месец или два преди пускането на следващото поколение.


 

            Надяваме се, че този материал ти е помогнал с идеи, когато искаш да си купиш нов iPhone.

—------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 

            И ако си стигнал дотук, ще бъдем много благодарни, ако ни оставиш сърце по-долу, за да знаем, че си прочел тази статия докрай. 🤗


 

Дял:

twitter
facebook
linkedin

Sign up for the latest updates