Вижте първата картина на щерката на Зуека! Продаде я за 300 лева!

0

- Advertisement -

Дъщерята на Васил Василев – Зуека го засенчи като художник. Девина, която по принцип се занимава в кино и театър като своите родители, се оказа не по-малко даровита и с четките и боите.

Момичето от малко рисува, макар че никога се е занимавало с това професионално, нито е ходило на уроци. То обаче се справя блестящо и това стана ясно навръх Деня на будителите – 1 ноември, когато за първи път реши да предложи своя картина за продан.

Произведението е автопортрет и се казва „Танц”. Техниката е акрил и масло върху платно с размери 100 на 110 сантиметра. Произведението вече е откупено. Зуека бе във възторг от картината. „Девина – дъщеря ми, златото ми! Талантлива е повече от мен! И се гордея много!”, коментира той в социалните мрежи.

Любопитно е, че младата художничка е подписала произведението си с псевдоним „Диване” вместо с името си „Девина”, пише „Уикенд“. Освен като художник, тя вече има доста успехи и като режисьор. Но все още не е смее да иска много пари за творбите си. „Танц” например е продадена само срещу 300 лева, докато Зуека взима по няколко хиляди.

Прегледана: 33735

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече