Софка с изповед: Май няма да мога да имам деца!

0

- Advertisement -

„Просто ще си умра на сцената сигурно. Няма да мога да имам семейство. Деца, мъж – май няма да мога да имам. Не мога да се завъртам вкъщи. Мъжът си иска внимание, а аз нямам това време. Аз все пея, все съм по пътища. Като не ме разбират някои хора, хайде навън!”

Това сподели ромската певица Софи Маринова при една от последните си медийни изяви

Поводът бе новата й песен „Злато мое”, но между другото стана ясно, че с Гринго са окончателно разделени и драма няма.

Стана ясно и че Софка окончателно се е разделила с Гринго.

„По-добре да съм сама, отколкото зле придружена, казват хората”, мъдро заяви певицата в „Тази събота”. Така Софи потвърди слуховете, че с Гринго, с когото вдигнаха сватба през март, 2019 г., са сложили край на връзката си. За разлъката се заговори още в началото на лятото, след като певицата се появи за втори път със счупена ръка.

Преди години, когато отново бе с гипсирана ръка, Софи призна, че Гринго я бие. Този път ромката сподели, че станало недоразумение. Гринго бързал, питал я нещо, тя не го отразила. В един момент тръгнал към нея и Софи се стреснала, подхлъзнала се и си ударила ръката в мивката. Скоро след това слуховете за раздяла се засилиха, пише „Уикенд“.

„Много съм щастлива, защото аз винаги съм се занимавала с това, което обичам – музиката, феновете, ако щеш текстописците, аранжорите, музикантите… Аз съм заобиколена с тях. Това ме прави щастлива“, заключи Софка.

Прегледана: 33660

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече