Дара лудо влюбена! Певицата със захаросани статуси в мрежата

0

- Advertisement -

„Магическите залези винаги ме захласват… като 4-годишно дете по захарен памук“, прехласва се Дара по поредния залез. Певицата е на романтична вълна и постоянно публикува захаросани статуси, с което изненадва дори феновете си, които не са свикнали на поведението й. „Дара винаги е била кораво момиче, а сега се е превърнала в лигла“, негодуват последователите й.

Певицата вече не крие новото си гадже – 25-годишния Мартин Димитров. Актуалният приятел на изпълнителката се занимава с маркетинг и името му доскоро не беше известно в публичното пространство, но пък двамата изглеждат щастливи заедно.

Хора от обкръжението на влюбените издават, че те вече са решили да преминат на следващото ниво в отношенията си – да заживеят под един покрив, пише „Уикенд“. В последно време обаче Дара била твърде ангажирана с шоуто за таланти и почти не се засичали в дома им.

За щастие, приятелят й проявявал разбиране. Засега двойката живеела на квартира, тъй като варненката още не се решавала да си купи апартамент в столицата.

Дара споделила пред свои приятели, че първончално била впечатлена най-вече от мускулите на левента Мартин. После си допаднали и на интелектуално ниво – установили, че имат сходни възгледи за живота и еднакви представи за това какво искат от една връзка.

Прегледана: 68945

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече