След раздялата с бащата на детето си: Симона Загорова се връща при голямата си любов

0

- Advertisement -

Симона Загорова не остава за дълго време сама. Дъщерята на Глория вече е намерила „нов татко“ на своята 8-месечна дъщеричка. Според източници, близки до младата певица, тя се е върнала при бившия си приятел – Симеон Данев.

Момчето е голямата любов на Симона и 4 години след раздялата им двамата още имали чувства един към друг. Симеон така и не успял да се задържи със сериозна връзка след Загорова, а нейните пък били все неуспешни.

Симона и Даниел

Двамата имаха доста задълбочени отношения и дори се заговори за годеж. Данев бе кавалер за бала на Симона и видимо бяха щастливи заедно. Нещо повече – майката на Симона – Глория, също много харесвала Симеон за зет. За сметка на това, както е известно, примата ненавиждала Даниел Милушев, от когото дъщеря й забременя и винаги таяла надежда, че щерка й се върне при Симеон.

Данев е много интелигентно и честно момче, от добро семейство. Няма завидни финансови възможности, но бил много работлив и не се издържал сам от малък, което Глория много ценяла като качество, разкриват запознати.

Прегледана: 23565

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече