За пореден път! Зарязаха племенницата на Маргините!

0

- Advertisement -

Май никой не иска племенницата на Маргините – Мария Маринова. Малката дъщеря на Мариана Маринова, която е сестра на братя Маргини, за пореден път бе зарязана от гаджето си. Мария Маринова отново е сама, след като и последната й връзка се разпадна след повече от половин година цветя и рози.

Последната й връзка бе доста бурна. В началото Малкото Миме упорито криеше лицето на момчето до себе си, но после се престраши и двамата започнаха ударно да разводняват мрежата с общи сладникави снимки.

Половин година по-късно Мария е изтрила всички спомени за Кирев, каквато е фамилията на бившия й. В социалния си профил е оставила 20-ина свои лични фотоси и вече не иска и да чуе за мъже.

Преди да се запознае с Кирев, тя имаше дълга връзка с футболиста Валентин Добревски. И тези отношения обаче приключиха по същия начин – с изтрити снимки и дори тиха словесна война в социалните мрежи.

Близки до племенницата на Маргините коментират, че самата Мария има голяма вина за провалените си връзки, тъй като потискала мъжете до себе си.

Прегледана: 28660

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече