Зуека: Не можех повече да търпя слабите изпълнения на Слави

0

- Advertisement -

Все по-упорит става слухът, че любимият на българите актьор Васил Василев-Зуека е напуснал България заради идването на Слави Трифонов на власт. Именно малко след първите избори тази година Зуека решава да замине за чужбина. Той не крие, че е разочарован от политическата обстановка и не смята, че държавата е „шоу“.

Въпреки че навремето те дълго време работеха заедно със Слави Трифонов и жънеха огромен успех с „Ку-ку“, още тогава отношенията им са куцали.

Всъщност Зуека е сред първите, които осъзнават, че легендарното студентско предаване „Ку-ку“, в което той е вихър не само в скечовете, но и с плюшения мистър „Ку-ку“, чието управление дели със Стефан Рядков, рано или късно ще изгуби оригиналността, смелостта и силата на посланията си.

В мерака да запазят нивото, блясъка и размера на хонорарите шоумените го прекръстват на „Каналето“, но Зуека напуска, защото не може да търпи слабите изпълнения на Слави Трифонов, пише „Галерия“. Василев се дистанцира от колегите си и когато взима важното решение да скъса с пеенето въпреки успеха на хитовете си „Шь тъ праа да умиргаш“, „Дулсинея“ и „Наричане“, за да се отдаде на театъра.

Прегледана: 70550

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече