Николета Маданска и Венелин Петков работят за второ бебе (Журналистката няма търпение да забременее отново)

0

- Advertisement -

Николета Маданска и мъжът й Венелин Петков станаха родители пред шест месеца. Журналистката роди сина си Йоан в края на ноември миналата година и оттогава е на върха на щастието. Чаровната блондинка се хвали, че малкият е изключително спокойно дете, което спи по цяла нощ и не създава безпокойства на родителите си. „Бебе като по учебник!”, доволна е младата майка.

Много жени страдат от следродилна депресия и признават, че трудно свикват с новия начин на живот, но не и Николета, която e извадила късмет с кротко бебе. „Аз съм била такава като малка и тайничко се надявах Йоан да прилича на мен. Ако трябва да съм честна, с баща му не разбрахме какво са колики и безсънни нощи. Бременността ми също протече леко. Все очаквах да ми се гади, да ми се ядат определени храни, да ме боли кръст, да ми отичат краката – неща, от които се оплакваха мои познати, но на мен не се случиха. Реалността се оказа по-хубава от очакванията!”, разказва Маданска за трепетите на майчинството. И допълва, че е готова за още едно бебе, при това в най-скоро време. Категорична е, че иска да има две деца преди да навърши 40 години.

Николета е признавала пред свои близки, че не бърза да се връща на работа. След като мъжът й Венелин Петков бе отстранен от поста директор на Би Ти Ви новините, желанието й да се завърне в нюзрума съвсем се изпарило. В момента блондинката е в майчинство, което ще се удължи, ако забременее повторно. Тя била твърдо решена да не отлага момента за далечно бъдеще и с половинката й вече работели по въпроса за още един наследник.

Прегледана: 23057

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече