3 дъщери, внучка и млада жена държат Калин Сърменов във форма

0

- Advertisement -

Многодетният татко Калин Сърменов, който през август 2019 г. за трети път стана баща на момиченце, дундурка две бебета едновременно.

57-годишният шеф на Сатиричния театър може да бъде забелязан да разхожда в парка едногодишната си щерка №3 и малката си внучка Йоана от първородната си дъщеря Дария, която още е пеленаче.

Средната му дъщеря Димана, която е от втория му брак с Боряна Пашева, карала бурен пубертет и късала нервите на татко си с променливите си настроения. Колкото и да е зает, актьорът нашумял с ролата на мафиота Милото от хитовия сериал „Седем часа разлика”, винаги намирал време за многобройната си фамилия.
„Никога не съм предполагал, че ще стана такъв семеен тип човек. Аз навремето се занимавах с рокендрол, с рисуване, с театър, с какво ли не. И се отнасях с някакво пренебрежение към влюбените, хванати за ръчичка. Той, тя и то в парка… като го видех това и лошо ми ставаше. А сега какво стана? Аз съм с внучката и с дъщерята в градинката. Човек трябва да внимава какво си пожелава. Намирам време. Това е много важно за децата. Да знаят, че ти си с тях и те са важни за теб. Ние не гледаме зеленчук, а дете. Трябва да има топлина, целувка… Това пак е въпрос на възпитание. Така че аз им отделям внимание. Въпреки че сега средната е в пубертета и ми къса нервите.


Голямата вече не е, но пък имаме внучка, която реве от мен, което е хубаво, за да не ми я дават да я гледам”, с чувство за хумор коментира ситуацията театралният шеф.

Прегледана: 139138

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече