Николаос Цитиридис разви комплекси заради килограмите! Пълнее с часове

0

- Advertisement -

Напоследък тв водещият Николаос Цитиридис като че ли дебелее не с дни, а с часове. От януари досега той видимо е качил около 10 килограма, които се трупат с приоритет в задните му части и в бедрата. Бузите му също са се закръглили, а в телевизията се шушука, че стилистите на предаването му вече се притеснявали как ще го обличат, ако продължава да пълнее.

Шефовете вече не му правели проблеми за теглото, защото за годината, в която е на екран, вече са успели да го наложат като лице, благодарение на мощната рекламна кампания, която му правят, пише „Уикенд“.

Но сегашното тегло на водещия е проблем за самия него.

Макар да не личи на екран, то снижава сериозна самочувствието му, кара го да се тревожи как изглежда в ефир и да се чуди дали излишното тегло няма да се окаже пречка пред работата му. Освен това е известно, че всеки наднормен килограм създава опасност за здравето.

След толкова много усилия да влезе във форма, ще бъде жалко, ако водещият отново се върне към старите си габарити само заради липса на воля да задържи новите мерки. Наскоро шоумена навърши 27 години. Ако в тази крехка възраст той не е способен да поддържа здравословно тегло, какво ли ще стане, когато годините напреднат?

Прегледана: 100699

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече