Джена и Наско Стоев правят второ бебе! (Певицата притеснена от Ковид-19)

0

- Advertisement -

„Мислим за деца, и то много сериозно вече. Аз много се притеснявам точно в тези времена да забременея. И затова малко ще го оставим занапред. Пък и в крайна сметка си е Божа работа, но определено много искаме още едно дете. Малкият също заговори за още едно дете, искал да се грижи за бебе (смее се). Разказва ми как щял да го гледа, как щял да го носи при нас, като заплаче“, с усмивка разказва Джена в интервю за „Телеграф“.

Половинката на певицата – Атанас Стоев-младши, също иска още един наследник.

Сега, когато пандемията не позволява на изпълнителите да работят така усилено, Джена се е посветила изцяло на семейството и образованието си, тъй като тя е студент по национална сигурност и криминалистика.

„Голям приоритет ми е университетът, защото, откакто съм се записала да уча, много трудно намирам време за образованието. И ситуацията с Ковид ми даде възможност да си обърна внимание. И засилих вниманието си към университета. Справям се чудесно, взимам си изпитите с най-добрите оценки. Радвам се на това, което постигам там, защото ми е много важно. Информацията е много различна. Уча престъпления, криминалистика, няколко вида право. Мислех, че ще виждам сложност от време на време в дисциплината, но се оказа, че ми е много интересно и че ги разбирам нещата“, казва гласовитата певица.

Прегледана: 138106

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече