След скандала с журналистката: Жени Джаферович се изтри от мрежата

0

- Advertisement -

След скандала с нападнатата от Жени Джаферович журналистка Наталия Радославова, футболната съпруга изчезна от социалните мрежи, забеляза Flip.bg.

Гримьорката изтри както профила си в Инстраграм, така и във Фейсбук, а според запознати причината е в жестокия хейт, който се излял върху нея. Джаферович, която е и влиятелен инфлуенсър, понасяла цинични обиди в мрежата.

Това оказало пагубно влияние върху репутацията й като рекламно лице и се наложило Жени да изтрие профилите си. Съпругата на Ваня Джаферович щяла да изчака скандала да утихне и да си направи нови акаунти. За съжаление, последователите, които й носеха пари, ще бъдат много по-малко.

Припомняме, че преди 10-ина дни журналистка от „Монитор“ разказа как Жени Джаферович се държала арогантно на пътя и дори й ударила шамар пред очите на 8-годишния й син.

„Случката е изключително елементарна. Аз водех сина си на училище и на тясна софийска улица г-жа Джаферович пресече, заедно с двете си деца. Стигна до паркиран автомобил и започна да качва децата си от страна на пътното платно. Улицата е тясна и има сериозен наклон. Аз се опитах да сигнализирам на госпожата, че правилното е да качва децата от страната на тротоара. Това, което ме притесни е не това, че тя ритна колата ми, а това, че пред очите на децата ни, отвори вратата на автомобила и ми удари шамар. Аз си извадих медицинско. Това е грубо навлизане в личното пространство”,  разказа Наталия.

По думите на Ваня Джаферович съпругата му изобщо не е ритала по колата, нито е удряла шамар на журналистката. Самата Евгения все още не е коментирала ситуацията.

Прегледана: 116600

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече