Милица Гладнишка всеки ден плаче от благодарност към Маги Халваджиян (Вижте защо)

0

- Advertisement -

Сълзи искряха в очите на Милица Гладнишка след края на представянето й като Никол Шерцингер с песента „Don’t cry for me Argentina” миналия понеделник в шоуто „Като две капки вода”. Актрисата се умили от възможността да блесне с елегантна визия и да извиси глас, както правеше до преди пандемията.

Веднага, типично в свой стил, Милица побърза да разведри с шега. И понеже се знае чувството й за хумор и всеки неин бисер се чака с нетърпение, публиката веднага реагира със смях.

Вероятно малко от тях обаче знаят какво се крие зад сълзите и благодарността на Милица да се изявява на сцена в момент на световна здравна и икономическа криза.

Актрисата от дете знае 2 и 200. Тя познава труда, когато е помагала на родителите си в градината, от която предимно се изхранвали по време на промените у нас. Милица познава и силата на духа както на родителите си, така и на бабите и дядовците си. Тя черпи енергия от предците си, които преодолели страшни предизвикателства, като никога не са губили волята си и обичта към живота, пише „Уикенд“.

„Много е трудно, защото от година не съм излизала така, в този вид, на сцена. Много ми липсва наистина и благодаря на шоуто, че изобщо ме покани“, каза Гладнишка.

Нейни близки разкриват, че ковид кризата наистина жестоко я ударила заради липсата на представления и Милица нямала абсолютно никакви доходи. Тя всеки ден благодаряла на продужента Маги Халваджиян, затова че отново я поканил в шоуто.

Прегледана: 35239

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече