Виктор Калев се срамува от Слави: Не искам да ме свързват с него

0

- Advertisement -

Не Слави Трифонов, а Виктор Калев е този, който не иска да се връща при Дългия на постоянен договор. Актьорът вече няколко пъти отказвал примамливите предложения на шефа си под различен претекст.

Истината обаче била, че не желаел да го свързват със Слави и политическите му проекти. Калев се притеснявал, че в последствие тази връзка може да затръшне много врати пред него, включително и тези в телевизията, узна Paparak.bg.

Затова пък от известно време насам доста се е сближил с Драго Чая, а според запознати причината е – възможност за работа в БНТ.

Наскоро Калев и Драго Драганов бяха забелязани да си правят компания на премиера в Народния театър. Изглежда, са започнали да се срещат по-често от преди и не само по работа. Нищо чудно и да подготвят някой общ телевизионен проект. Известно е, че Калев се издържа основно от хонорарите от единственото си представление – „Грамофонът”, което играе вече няколко години, пише „Уикенд“.

Доскоро парите му стигаха, но вече месеци наред театралните зали са пълни максимум на 30% от капацитета си, а това се отразява и на хонорара на звездата, който също е паднал до 30% от предишните суми. Затова не е изключено Виктор да обмисля да влезе в тв проект, след като преди години напусна „Шоуто на Слави”.

Прегледана: 138499

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече