Къци Вапцаров: Ако Слави спечели властта, ми дължи услуга (Вижте какво ще му поиска)

0

- Advertisement -

Къци Вапцаров неведнъж е казвал, че Слави Трифонов му е длъжник заради дългите години гавра с него в телевизионен ефир. Едва наскоро Къци успя да му прости и дори гостува в шоуто на Дългия по телевизията му „7/8”.

Все пак Вапцаров не е забравил за подигравките. Той смята, че Слави му дължи услуга и ако спечели изборите, това би било идеален повод да му се реваншира.

„Бих го помолил да съдейства да върнем на екран шоуто „Кой е по-по-най”. Това е едно уникално предаване с огромна аудитория и 25-годишна история. Обидно е нито една телевизия да не го иска. Дори открито заявяват: „Не се интересуваме от предавания за деца”.

Непрекъснато предлагам „Кой е по-по-най” на всяка от големите телевизии. А и редовно ме питат хора: „Къде и кога да запишем детето си за участие?”. Много известни личности за били като малки в шоуто или са водили децата си. Дори сега със Софи Маринова си спомнихме, че тя беше довела Лоренцо, когато той беше на 5. Само че него много го хвана срам и не пожела да излезе на сцената“, спомня  си Къци в интервю за „Уикенд“

Той не крие, че ако Слави го покани в телевизията му, би приел. И добавя: „Ние имахме някакви идеи за пиано бар. За мен всяка възможност за среща с публиката е уникална възможност“.

Прегледана: 41579

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече