Зейнеб Маджурова: Никога няма да се върна при Гала! (Вижте какво сподели)

0

- Advertisement -

Зейнеб Маджурова няма никакво намерение да се връща в телевизията. За разлика от близката й приятелка Никол Станкулова, която работи и като синоптичка, и като коментаторка в предаването „На кафе”, туркинята не ще отново да бъде част от екипа на Гала. 

Категорична е, че този период е затворена страница за нея.

„Телевизията има нужда от нови лица. Аз бях повече от 12 години на екран. Смятам, че това е достатъчно. Сега основното нещо, с което се занимавам, е семейството ми – то няма как да бъде между другото, защото няма какво да се лъжем – телевизията иска пълно отдаване и работа поне по 7-8 часа на ден”, казва красивата туркиня.

36-годишната Маджурова сподели още, че смята да развива профила си в социалната мрежа инстаграм и да се занимава с инфлуенсърство.

От снимките на Зейнеб в социалната мрежа личи, че през последните месеци тя е много отслабнала, пише „Уикенд“. Явно майчинството се отразява добре на блондинката, която сияе на всичките си актуални кадри.

Младата майка може да си позволи да бъде домакиня, защото бащата на детето й – милионерският наследник Стоян Балевски, е повече от добре осигурен финансово. Съпругът обаче не разчита на финансите на фамилията, а също работи и развива свой бизнес, от който печели доста добре.

Прегледана: 50651

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече