Ваня Костова закъса със здравето! Певицата с две дискови хернии и диабет

0

- Advertisement -

Ангелогласната певица Ваня Костова е застигната от неприятни здравословни проблеми, които дори я вкарали в болница в разгара на пандемията. Звездата от „Тоника“ постъпила по спешност в лечебно заведение с ужасии болки в гърба, които били причинени от нейните две дискови хернии.

Ваня изкарала повече от седмица в неврологично отделение, а сега щяла да се лекува у дома, като грижите за нея поел синът й Боян, който е и неин дуетен партньор.

Костова имала проблеми с гръбнака от вече 40 години. След като й открили двете дискови хернии, с годините те причинили сериозни вегетативни промени, но тя се страхувала да легне под ножа и да се оперира. Такъв тип интервенции са високорискови и именно от страх да не остане прикове към леглото изпълнителката не искала да предприеме подобна крачка, пише „Ретро“.

В същото време Ваня не крие, че страда и от сериозна форма на диабет, с който се бори от години насам. Тя неведнъж е влизала в болница с изключително високи стойности на кръвната захар, като заради това е отменяла и свои участия. Изпълнителката на „Молитва“ обаче избягва да се жалва и да занимава почитателите си със своите пpoблеми.

„Не обичам да говоря за себе си и даже малко  се дразня, когато някой пo-известен парадира с нещо, което е нормално за всички хора. Не виждам смисъл да занимаваме хората с нашите болести, проблеми и прочее“, разсъждава Ваня Костова.

Прегледана: 136314

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече