Фенове бесни на Манчев! Едва го издържат в ефир!

0

- Advertisement -

Шеф Манчева се държи като дърта свекърва в „Черешката на тортата”, смятат вбесени от поведението на готвача зрители. Официалните страници на шоуто в социалните мрежи напоследък са препълнени от негативни коментари по адрес на водещия. Много
от феновете настояват за отпадането му от шоуто, защото вече трудно го издържат.
„Този Манчев дали само в предаването е дразнител или си е просто такъв -дразнещ, злобен, противен? Много ми е неприятен.”

„Като злобяса към някой, който не заслужава… не е справедливо.”

„Ами, такъв си е… искахме да се снимаме с него и почна да ни размахва ръка да се махаме. Мъжът ми го пита за най-добрата рецепта за боб чорба, а той му каза: „Абе, момче, махай се!”.

Това са много малка част от коментарите, които зрителите на „Черешката” напоследък пишат на страниците на
шоуто на Нова телевизия. Повечето от тях намират водещия за изключително злобен и дразнещ. Според тях той не е справедлив в оценките, които поставя на участниците, често показва пристрастия и не приема вкус, различен от своя собствен.


Особено възмутени бяха феновете на шоуто във вечерта на Димо Алексиев миналата седмица. Шеф Манчев не спря да критикува актьора, че не е готвил сам, а е получил помощ. „Не съм забравила Нели Рангелова, която не пипна нищо. Сготви й готвач, но
получи плакет”, подхвърли зрителка, която очевидно редовно следи шоуто.

Прегледана: 36709

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече