Криско карал на филии с лютеница! Солетите били деликатес!

0

- Advertisement -

Преди да пробие като изпълнител, Криско бачкал като помощник-барман в морския курорт Дюни. Хванал се на тази работа заради сервитьорка, в която бил лудо влюбен.
Тя работеше на същото място и исках да бъда до нея. Хиляди чинии измих заради тази девойка”, връща лентата на спомените рапърът. Той се трудел като барман само през летните месеци, през останалото време разчитал на родителите си в родния си град Габрово, пише в „Уикенд“.
За първи път Талев се почувствал самостоятелен, когато дошъл да следва в столицата.
Още на третия ден след пристигането си в София започнал работа като диджей в Студентски град, но не крие, че преминал и през доста трудни моменти във финансов план.

Имаше период, в който менюто ми включваше основно филии с лютеница, а за разнообразие вечерях със солети. По тази причина бях и много хилав”, споделял е изпълнителят.
Негов дом по това време била тясна и мръсна стая в мизерно общежитие. Криско не веденъж се е шегувал, че в блока имало повече хлебарки, отколкото студенти. Той обаче извадил късмет и първото самостоятелно парче, което създал уж на шега, се превърнало в хит. Още на следващата година зарязал Студентски град и се преместил в по-широка и удобна квартира.

Прегледана: 136426

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече