Алекс Сърчаджиева РАЗПЛАКА мрежата: Иване, продължавам да те чакам (Думите й ще ви стиснат за гърлото)

0

- Advertisement -

Изминаха две години без обичания и харизматичен актьор Иван Ласкин, който си отиде без време на 48 години от чернодробна недостатъчност в реанимацията на ВМА навръх Богоявление. Приятели и колеги не го забравиха, като си спомниха за него в социалните мрежи.

А вдовицата му Алекс Сърчаджиева разплака мрежата с думи за любимия си мъж: „Две години, мило мое момче. И болката е все така смразяваща, а липсата ти ужасяваща. Аз продължавам да те чакам на този диван и с надежда да гледам към вратата. Толкова много те обичам, Иване! Толкова много! Ужасно боли… боли неистово от липсата ти. Прегръщам те, мило мое момче, там някъде, сред поляна от светулки“.

Макар и да са минали две години от смъртта му, Александра не може да го прежали и да си представи да обича друг мъж. Признава, че продължава да живее на автопилот, защото не може да се справи със загубата на любимото си момче. И дори на моменти все още не може да осъзнае, че Иван е отлетял и вече го няма.

„Вечерите изпитвам ужасяваща самота, след като заспи София. Когато си имал такава любов като от филмите и пиесите, в която cи получавал толкова много обич, подкрепа и приятелство и този човек за теб е бил цялата ти вселена, е много страшно. Иван наистина ми беше всичко, целият ми свят. Той беше моята половинка, сродна душа и сега част от мен я няма, отиде си на 6 януари“, призна миналата година в интервю за „Галерия“ Алекс.

Тя е категорична, че време няма да излекува сърцето й Иван винаги ще й липсва. Дъщеря й София, която е в четвърти клас в еврейското училище и е копие на баща си също не е преодоляла смъртта на татко си и все още страда за него. Според Алекс тази силна връзка и неистова любов, която е имало между Иван и София, тя не може да запълни никога. Алекс й съобщава за смъртта на татко й още на 6-и вечерта след съвет на психолози. Момичето съвсем неочаквано се обръща срещу нея, като й казва, че я мрази и тя е най-ужасната майка, след като е скрила от нея трагичната вест. След това започва да плаче, да крещи, да хвърля и да къса…

„Казаха ми да я оставя, защото така човек изразява гнева си. Много добре си спомням как изпотроших цялата къща, след като майка ми почина. Не взех София на погребението и тя ми беше много сърдита как съм могла да го направя, без тя да се раздели с него. Разбра, че е минало, от интернет. След което ме помоли да я закарам на гробищата и там беше покъртително, ужасно… С превъзбуда избра най-любимите цветя на татко си, като я видях толкова мъничка с този букет на гробищата… и сърцето ми се свиваше. След това ми каза дали мога да го изровя, за да го прегърне“, признава актрисата.

Днес София е опора на майка си, защото все й казва да не се натъжава, тъй като се страхува да не я загуби, а няма друг човек на този свят. Заради нея и Алекс се е стегнала и се бори с всичко сама. Въпреки огромната си загуба никога не й

е минавала мисълта, че иска да отиде при любимото си момче отвъд, защото има София и трябва да се справя заради нея.

Прегледана: 69542

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече