София Джамджиева едва свързва двата края! Пуска чалга песни по кабеларка

0

- Advertisement -

Дъщерята на актьорите Албена Чакърова и Емил Джамджиев София Джамджиева, се препитава като водеща на поздравителен концерт по кабеларката „Фен ТВ“. Тя пуска основно чалга хитове, народна музика и песни от зората на попфолка.

София изгря в петия сезон на „Като две капки вода“ и понякога се занимава с дублиране на филми, но липсата на сериозни музикални и актьорски ангажименти я принудила да започне работа в кабеларката, за да издържа четиригодишния си син Виктор, с когото живее в панелка в крайния столичен квартал „Люлин“.

Иначе голямата й любов към музиката и киното се заражда от ранна детска възраст. „Майка ми и баща ми често отсъстваха и много ми липсваха. Но аз бях самобитна. Обичах да стоя сама, да слушам музика и да гледам филми. И си пеех от 5или б-годишна“, разказва София. На 9 години дядо й я за писва в детски хор „Атлантик“.

Спомня си, че първата й песен на изпита е „У дома часовник трака“. След като се уверяват в таланта, започват участията по музикални фестивали в България и чужбина. През 2003 г. заедно с хора посещава Брюксел, където пее в Европейския парламент. В „Атлантик“ изкарва седем години, а след това започва да се занимава с балет в школата за танци „Веда Джуниър“. Прекъсва и балетните си занимания, защото на 16 години се сблъсква със седмото изкуство, част от което са нейните родители.

Тогава получава първото си предложение за участие в италианския филм „Бягството на невинните“. Там играе еврейско момиче на име Жералдин, което бяга от немците по време на Втората световна война. Оказва се, че освен в пеенето София има талант и в актьорството, пише „Галерия“.

Кандидатства в НАТФИ3, където я приемат от първия път с висок успех и попада в класа на Ивайло Христов. Признава, че не е държала на всяка цена да влезе в театралната академия, но майка й настоявала да се пробва. Още на втората година обаче прекъсва образованието си.

Намира системата в НАТФИЗ за много тромава и безинтересна, но не се отказва от това да развива актьорските си заложби и кара курс по драматургия във филмовата къща „Бояна“ при сценариста и актьор Антъни Мендел. Работи като асистент на холивудски продукции, което я среща с любимия й актьор Колин Фарел, както и с Гейбриъл Бърн, Жулиет Бинош и Ейдриън Броуди.

София беше обвързана с оперния певец Мартин Александров, който участва в първия „Х фактор“, където стига почти до финала. Докато имат връзка, той дава уроци по пеене на Джамджиева и двамата дори замислят дует но най-изненадващо се разделят, въпреки че имат четиригодишен син Виктор. Може би огромната разлика във възрастта оказва влияние, защото ги делят цели 26 години, въпреки че тя винаги е твърдяла, че харесва по-зрели мъже.

Прегледана: 154186

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече