Ето защо затварят клубовете! Ариа ЛАПА чаши в дискотеки насред пандемията!

0

- Advertisement -

Да не се чудите и протестирате после защо властта затваря нощните заведения. Докато някои съвестно спазват противоепидемичните мерки по клубовете, фолк певицата Ариа ги гази брутално и грозно.

Поведението й в чалготеките би погнусило всеки дори и да не сме в ситуация на пандемия. „Гнусна история“, „Коя изобщо е тази“, „Що за простащина“, гласят само част от коментарите под клипове в интернет от последните участия на Ариа.

Първо изпълнителката извика по име почитателка, явно своя приятелка, и я накара да лапне дъното на чаша с шот. Девойката учудващо я послуша. Допреди това чашата, вижда се на клипчето, бе на масичка до сцената. Доколко стерилна е тази масичка, предвид факта, че се намира в дискотека, само може с да се гадае. И да не сме в ситуация на пандемия, едва ли лапането на дъното на чаша би могло да е много хигиенично, пише „Уикенд“.

После Ариа се надвеси над момичето, лапна чашата и я обърна с рязко движение. След като изпи шота, фолк дивата пак се втурна да пръска кючеци на сцената.

Малко по-късно й хрумна нова идея. Ариа извика двама кандидати, с които да изпълни физзарядка отново с пиене на шотове. Този път от пода, по който танцува, подритвайки салфетки. „Ся! Правим си опората. Казвам „наздраве“ на двамата и пием. Никакви ръце, никакви крака, само с уста и с дълбоко гърло, ако може“, обяви правилата чалга парцалесата. Двамата кимнаха за потвърждение и си махнаха маските. „Чакай, не бързай Малее, ти си много лаком, бе!“, спря Ариа единия, който явно не бе разбрал съвсем упражнението.

КАДРИТЕ ВИЖТЕ ТУК.

Прегледана: 117088

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече