Силвена Роу не дава да й викат „БАБА“! Вижте защо

0

- Advertisement -

Силвена Роу стана баба на 11 август, похвали се самата тя. Кулинарката се радва на внуче на 53-годишна възраст, макар че все още не го е виждала, тъй като живее в Дубай.

Там тя отвори наскоро свой нов ресторант, но синът й и снаха всеки ден й изпращат снимка на новороденото. Внучката Иззела дошла на бял свят с модерното напоследък водно раждане, при което майката ражда в специална вана. Лично синът на кулинарката прерязал пъпната връв на първата си дъщеря, защото бил при родилката във водата. Иззела наследила очите на баба си и нейния апетит.

„Не искам да отида при бебето с маска, искам да мога да го гушкам и целувам, колкото може”, разказва Силвена. Нейната майка Кунка също не е на себе си от радост, защото вече е прабаба. Готвачката е втората с внуче в „Мастър Шеф“ след шеф Андре Токев, който стана дядо само на 51 години. По-голямата му дъщеря Ренате го дари с внучка Ема-Мари миналата година, а бебето много променило готвача, който е готов на всичко за  бебето, разкри Силвена.

Тя обаче планира да не е чак толкова отдадена баба и хич не харесва тази дума. Затова моли почитателите си от България да й измислят друга „титла“.

Прегледана: 200637

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече