Мирише! „Фермата” потъна в уханна миризма на пот!

0

- Advertisement -

Риалити форматът „Фермата” може да се похвали със завиден зрителски интерес.

Въпреки че изпитанията, пред които са поставени участниците, привличат най-голяма част от вниманието, пикантериите няма как да бъдат подминати.

Всеки един от участниците ще бъде запомнем с конкретна изява или модел на поведение. А йогата – Илиян – с конкретна миризма.

Това, за което се говори упорито около риалитито, е точно колко мирише Илиян. До този момент името на практикуващия йога мъж се свързваше най-вече с уменията му в древното индийско учение. Да, обаче, за него днес се говори като за миришещия.

Почти всички от жените, които се снимат във „Фермата”, нададоха дружен вопъл на негодувание. Те едва издържат на миризмата, която се носи от младия мъж. Именно тя им създава повече несгоди в сравнение със задачите, с които трябва да се  справят по време на игрите.

Конкретен пример за това колко трудно е да се стои до Илиян, когато той се е разпотил, е предишния епизод на предаването. В него участниците собственоръчно мляха брашно. Илиян пъхтеше и се потеше, пъхтеше и се потеше за ужас на своите съратниците. И най-вече на тези с фини носове. Като към завишеното отделяне на телесни течности се добави трудното къпане във „Фермата”, то случващото може да се нарече огромна „миризлива бомба”, коментират фенове.

Прегледана: 200708

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече