Кристина Димитрова чукна 60! Пак я поздравиха като милионерка!

0

- Advertisement -

Примата на естрадната сцена Кристина Димитрова навърши 60 години. Певицата може да се похвали със завидна музикална кариера и с живот, преминал на сцената.

В интервю за в. „Уикенд” Кристина споделя как тече животът й в момента и как е посрещнала рождения си ден.

Най-интересното в момента може би е твърдението, че е милионерка, което я среща на всяка крачка в живота й. Включително го чула и покрай рождения си ден.

„Аз, милионерка?! Глупости! Много се смея, когато прочета или чуя подобни твърдения за себе си. Изобщо не съм човек, разполагащ с милиони. Богата съм с емоции, преживявания и приятели. Живея нормално – като всеки средностатистически българин. Да, имам няколко имота. Давам ги под наем.”, коментира Кристина.

И допълва, че за разлика от много от своите колеги, тя не е потърсила помощта, която държавата отпусна във връзка с коронавирус.
На този етап, от глад не е умряла, както самата тя коментира.

И разказва, че смешно и прекалено фалшиво би звучало, ако човек като нея, който е на сцената от 40 години, каже, че месец-два бе ангажименти биха го оставили без пукнат лева.

Да, сложна е ситуацията и в момента не можем да си позволим някои неща, но живеем съвсем нормално. През годините съм се научила да се оправям, с каквото разполагам, и не съм толкова претенциозна. Мога да живея в много лукс, но също така и да водя съвсем обикновен живот. Липсата на екстри не ме натъжава, не ме изнервя и ядосва. Приемам случващото се. Само бездействието ме вади извън нерви.”, приключва Кристина.

Прегледана: 210641

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече