Снимка на Софи Маринова излъга стотици да пишат кухи коментари

0

- Advertisement -

Името, снимката и самоличността на Софи Маринова бяха използвани в нагла измамна схема онлайн.

От няколко дни из различни виртуални канали се върти измамна покана. Всеки, който иска да се включи във въпросната игра с огромна награда, трябва да напише в коментар под поста месеца си на раждане.

И така, само с коментар и без никакво друго усилие, могат да бъдат спечелени сензационните 8 милиона долара. Сред обещаваните още награди са кола, къща и още, и още.

А пък тези, които споделят и популяризират посланието, имат в пъти по-голям шанс за печалба. Поне така пише в поста, набиращ популярност.

Да, обаче, оказва се и то очаквано, че всичко това е една огромна лъжа.

Разбираемо, малко след като е научила, че с името и облика й се спекулира, певицата от ромски произход излезе с официално обръщение.

От единствения си официален и достоверен профил в Инстаграм Софи се обърна към феновете си и ги помоли да не вярват на подобни публикации. Тя и хората от екипа й нямат нищо общо с машинациите.

Ще припомним, че не за първи път Маринова е намесена в опит за онлайн измама. По-интересното в случая е, че доскоро същата тази измамна схема използваше далеч по-популярни лица. Пример е звездата от кеча Скалата.

Прегледана: 225253

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече