Катето Евро се изправи срещу сина си: иска си снахата, не любовницата!

0

- Advertisement -

Актрисата Катерина Евро е готова да се изправи в челен сблъсък срещу сина си.

Ако Сашо Кадиев реши да се раздели с майката на детето си, то със сигурност Катето  ще застане в защита на снаха си, пишат жълтите медии.

От край време се знае, че актрисата храни топли чувства към Таня Тончева. Евро никога не си е позволила да нагруби майката на внучка си. Напротив, когато е ставало дума, че нещата в младото семейство не вървят, тя първо е търсила вината в сина си. Или в непостоянния му нрав, а не в неговата половинка.

Именно затова, когато се заговори усилено, че Кадиев има връзка с друга жена, Катето Евро остана безмълвна. Първоначалният шок се замести от индиректна защита в полза на Таня.

Наскоро дори актрисата качи снимка на снаха си и внучка си. Под фотото тя написа „Моите красавици”. С това недвусмислено показа, че за нея единствената жена в живота на Сашо е и трябва да бъде майката на малката Катерина. За любовницата, ако има такава, място в дома и сърцето на свекървата няма.

Дали обаче на същото мнение е и Кадиев не е ясно. Неведнъж или два пъти той беше хващан в ситуации, в които аха да си признае, че има друга жена, която запълва дните и сънищата му.

Прегледана: 225707

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече