Ваня Червенкова едва прекара коронавирус

0

- Advertisement -

Ваня Червенкова споделя: „Държа най-щастливия минус (-)…”. И допълва, че става дума за отрицателен резултат за тест за коронавирус.

Близки до бизнес дамата разкриха, далеч преди личното й признание, че тя също е заразена с коронавирус. И докато спекулациите се вихреха с пълна сила, Ваня мълчеше.

Едва когато за себе си е успокоила, че вече се е изчистила от заразата, Червенкова е решила да сподели състоянието си с широката аудитория. Според димите й изкарала китайския вирус с всички описвани симптоми. Заради специален хранителен режим, който спазвала, тя наистина едва се справила с болестта. Но за щастие вече е наред, споделят запознати.

Самата Червенкова се обръща към хората около себе си чрез своя личен профил. Благодари на всички онези, които са я приели без предразсъдъци. И допълва, че подобни хора винаги ще имат място в живота й.

Разказът й продължава с това, че през последните седмици тя е била изолирана. Не е могла да прегърне любимите си хора, но е продължавала да усеща дъха им. Това й е давало сили и кураж, за да се справи със страшната зараза.

Ще припомним, че страхът на Ваня Червенкова от вируса не е напразен. Тя попада в рисковата група, тъй като преди години е претърпяла операция на белия дроб. Това се случва непосредствено, след като през 2003 г. беше направен опит да се отнеме живота на бизнесдамата.

Прегледана: 139622

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече