Катето Евро в депресия: Кадиев и любимата й снаха СЛОЖИХА КРАЙ!

0

- Advertisement -

Катето Евро неведнъж е споделяла, че страшно много харесва половинката на сина си хореографката Таня Тончева.

Е, да, обаче, оказва се, че самият Сашо Кадиев явно не е толкова лудо влюбен, защото е на път да сложи край на връзката си.

Според редица източници красивата брюнетка не е издържала на вечното мрънкане на водещия. Той все намирал за какво да се заяде – че не било достатъчно чисто, че не било сготвено или че сметките не били платени. Все такива ежедневни задължения, които вместо да поделят, Сашо делегирал изцяло на половинката си.

Провокирана от честите скандали, точно толкова често Таня си хващала чантата и се прибирала в родния Пловдив. До този момент все се връщала – след ден, два или седмица.

Но явно и нейното търпение има граници.

Нещо повече – говори се в телевизионните среди, че Кадиев нарочно завъртал караниците, за да си тръгне Таня. За него така се освобождавало време да е с новата жена в живота си. Двамата прекарвали луди нощи в дома на новата изгора. Именно близо до въпросното жилище Кадиев катастрофира наскоро.

Това докарвало майка му до нервни кризи – не само че харесвала снаха си Катето, но и държала на семейството, което лековерният й син бил на път да провали.

Дори строгите майчини думи на актрисата обаче не вразумили Сашо. Той продължавал да тръби, че не е сигурен дали е срещнал любовта на живота си. Или по-скоро е сигурен, че процесът на търсене продължава с пълна сила, а семейството е само пречка пред начинанието.

Прегледана: 148732

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече