Енджи Касабие бясна! Изтриха я от интернет

0

- Advertisement -

Информацията за Енджи Касабие в една от най-големите онлайн платформи за информация Уикипедия е изтрита, пише Агенция Блиц. Става дума за официалната версия на сайта, а не за българския му вариант.

Биографичната информация за диетоложката, която се радваше на огромна популярност у нас преди време, вече не фигурира, като заличаването се е случило на 06.06.2020 г. До подобен ход – тотално да се премахне инфото за даден човек, факт, събитие и прочие, се случва, когато се  сметнат, че тя не е пълна, точна или не отговаря на действителността. Като пример се сочи, че възрастта, заниманието или образованието, посочено в информацията, не отговарят на истината.

Ливанската „принцеса”, както самата тя много харесваше да бъде наричана, от супер популярна съветничка на богатите и известните българи изведнъж изчезна и от небосклона у нас.

Причината за залезът на звездата й се корени във въведено наскоро изискване от страна на българските власти. Всички, които искат да дават съвети за хранене или здраве, трябва да докажат, че притежават диплома за тези си знания. Явно при Енджи нещата не са били точно такива, допълват запознати, защото тя бързо-бързо се покри.

Според последните сведение за Касабие към днешна дата тя се е върнала в родния си Ливан. Та продължава да практикува бизнеса си от България. Драстично по-малкото изисквания обаче правят начинанието и значително по-лесно.

Прегледана: 157986

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече