Христо Сираков с обвинения за сутеньор № 1! Снабдявал и Васил Божков с жива плът

0

- Advertisement -

Христо Сираков е най-оборотният сутеньор в цяла София към днешна дата. Информацията е на show.bg, като според техни източници до дни Стоте манекенки ще попадне зад решетките.

Разследването по случая е към своя край. Когато достигне до финалната си точка, ще бъдат събрани достатъчно обвинения срещу Сираков, допълва изданието.

На този етап се знае, че бизнесменът използвал контактите си с най-популярните жени към всеки момент, за да снабдява с прясна плът заможни представители на силния пол. За услугите, които получавали, те плащали щедро и по-щедро.

В числото на често обслужваните влизал дори Васил Божков. Той имал редица изсиквания към момичетата, които Сираков му пращал. Именно заради това Ицо винаги се стараел. Избирал най-сочната плът за богаташа със съмнителна репутация.

Професионализмът на сутеньора стигал дотам, че дори се съгласил да дели с Божков жената, с която бил към конкретния момент. Става дума за брадърката Зара, с която Ицо преживя любовна афера преди време.

Докато е бил интимен с нея, той неведнъж я е предоставял и на Черепа. Дали за да изпита Сираков, или наистина бил запленен от уменията на брюнетката, не се знае. Но факт е, че Зара добавила няколко хиляди в банковата си сметка след срещите с паралията.   

Прегледана: 228709

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече