За 150 лв си купуваш герданче от Радина Кърджилова! Актрисата изкарва хилядарка на седмица

0

- Advertisement -

Радина Кърджилова е намерила нов начин да запълва семейния бюджет. В началото на пандемията тя започна да ниже мъниста и да прави гердани и гривни. Към днешна дата бизнесът й е в страхотен подем.

Само защото са минали през ръцете на популярната актриса, най-обикновени накити, които иначе могат да се намерят за 10 – 15 лв, се търгуват срещу колосалната сума от 150 лв, пише онлайн издание.

Надценката, която половинката на Деян Донков слага, е огромна. Но заинтересувани не липсват. Купувачите се записват в дълъг списък само и само да се украсят с едно от творенията на Кърджилова.

В момента, в който поръчката е готова, Радина отива в близък офис на куриерска фирма и изпраща. И така ден след ден, като наблюдатели коментират, че ежедневно тя има по няколко пратки. За седмица продадените украшения са поне 10, което по груби сметки прави чиста печалба от над хилядарка за седем дни.

Така в края на месеца, когато тегли чертата за вложено и изкарана, Радина излиза с около 5 бона на плюс. Пари, които няма как да изкара в театъра, ако ще и всеки ден да е на сцената.

По интересен е обаче въпросът дали в началото на следващата година актрисата ще включи в данъчната си декларация печалбата от накитите. Мнозина са на мнение, че тя ще направи всичко възможно да си спести данъка, но на този етап всичко е предположение.

Прегледана: 218611

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече