Нагли апаши ограбиха Карина Караньотова на плажа! Оставиха я без пари дори за сметката

0

- Advertisement -

Карина Караньотова – дъщерята на Ивайло Караньотов, която понастоящем се изживява като репортерка, е била нагло ограбена по време на лятната си почивка на родното черноморие.

Брюнетката още преди време беше споделила в социалните мрежи, че за почивката си тази година се е спряла на родното море и по-точно на Лозенец и Оазис. С голямо нетърпение тя и синът й вдишали първите глътки солен въздух, но много бързо ентусиазмът им бил попарен.

Докато отпивали студени напитки на плажа, Карина била оставила портмонето си – с голяма сума пари в брой и с всички карти – до себе си. Както мнозина от нас правят, замаскирала портфейла си под куп детски играчки.

Наглите типове обаче явно имали тренинг, защото умело го измъкнали от чантата и се слели с тълпата. В момента, в който Карина се усетила, вече било късно. Документите й 350 лева били безследно изчезнали, а за нея останали само разправиите. Нямала пукнат лев, дори за сметката в заведението край плажа.

Веднага след наглото посегателство, тя подала жалба в местното полицейско управление.  Според нея самата едва ли ще има развитие по разследването. На този етап няма нито заподозрян, нито каквито и да било следи. За парите Караньотова не се надява, но ще е благодарна, ако документите й бъдат подхвърлени от извършителите.

За всичко това разказа самата жертва в личния си профил в популярна социална мрежа.

Прегледана: 158759

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече