Владо Карамазов на ръба! Актьорът е психясал на тема гладуване!

0

- Advertisement -

Популярният актьор Владо Карамазов тотално се е откъснал от предишния си живот, алармират близки до семейството му.

След като преди няколко години му се отключва дископатия, той спира активния начин на живот. А оттам изпада и в дупка. Непрестанно мисли, че не изглежда добре, че е дебел и неатлетичен.

Именно тази оценка, която дава за себе си и за външния си вид, го кара да промени драстично начина си на хранене. Или по-скоро да го ограничи драстично.

Към днешна дата Карамазов се храни под строг режим. Избира само чисти и натурални според собствените му критерии храни. А това го обрича на ежедневен глад, тюхкат се близките му.

И това не е от ден или два. От доста време любимецът на публиката все едно не е на себе си, заради непрестанното гладуване. Той е изнервен, с него трудно се говори и общува. Ограничил е до минимум и участието си в постановки. Трудно откриваем е като цяло, допълват източниците.

Във всяка свободна минута Карамазов предпочита да обикаля по родопските села и да снима. Именно фотографията е новото му хоби, на което той тотално се е отдал. Часовете сред природата, сам и необезпокояван, са единственият начин да спре да мисли за фигурата си и да се отдаде на нещо, което наистина му доставя удоволствие.

Прегледана: 162888

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече