Ето коя наша миска преболедува коронавирус! Цялото й семейство заразено!

0

- Advertisement -

Паолина Петракиева, носителка на титлата Мисис България, е сред излекуваните от коронавирус българи. Тя и цялото й семейство влизат в статистиката, след като болестта стигнала до дома им. Заразили се от много близък на семейството човек, пише популярно онлайн издание.

В изповед пред медиите Петракиева споделя, че наскоро е събрала сили да говори. Ужас нарича тя изпитанието, през което преминало цялото й семейство.

Въпреки всички предпазни мерки и въпреки спазването на всички предписания, не успели да се опазят. Заразени били всички близки на Петракиева. Към този момент всички са с отрицателни тестове за Ковид-19, но притесненията, грижите и контролните прегледи остават.

Миската споделя, че коронавирус не е измислица. Именно заради битуващото недоверие, тя се наема да говори за това, през което са преминали. Споделя, че в резултат на заразата поразени са всички органи и системи.

Това не е обикновен вирус. От него страда сърдечно-съдовата система, дихателната система. Възможни са усложнения като тежки бактериални инфекции, тромбофлембити и не на последно място – болестта срива психиката. Страхът е огромен, признава Паолина и допълва, че все още не смее да си поеме дълбоко въздух и да повярва, че всичко е наред.

В откровената си изповед Мисис България разказва още за целия професионализъм и всеотдайност у лекарите, които са поели случая на семейството й. Петракиева изброява цяла плеада лекари и медицински лица, които са се грижили за тях неотлъчно и които са помогнали да преодолеят кризата в емоционален и здравословен план.

Прегледана: 206979

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече