Мега ужас! Емануела беше тази, а се превърна в това! (ПЛАШЕЩА СНИМКА!)

0

- Advertisement -

С нов силикон, но с ужасяващо излъчване! Такава е Емануела в най-новото си видео.

В някои от кадрите певицата откровено бие на травестит, коментират фенове и се чудят къде е онова симпатично момиче с изумрудени очи, което стъпи на сцената преди години.

Още в края на миналата година брюнетката мина под ножа, за да си сложи нова доза силикон в бюста. До този момент тя беше засичана епизодично и никой не беше обърнал вниманиена тоталната промяна в излъчването си.

Но вместо всички да кажат „Уау!”, като видят новото й видео, всеки се кръсти по три пъти и плюе в пазвата. Ама наистина.

Има нещо смразяващо отвратително!, пише фен и допълва, че ако под фотото нямаше надпис, че това е Емануела, тотално щяха да я причислят към траверс общността.

И с право! Силиконът си е силикон, гърдите – гърди, но сякаш начинът, по който Емануела изглежда, тотално се е променил.  Тя вече не прилича на жена, ако снимано е само лицето й – брадата остра, релефът на ръцете оформен, а адамовата ябълка аха да изскочи. Няма нещо, нито чаровно и пленяващо, каквато беше певицата преди да започне да се „разкрасява” с естетически интервенции.

Ето я новата Емануела!
Прегледана: 202356

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече