Фолкмашината Снежина зове: Отворете кръчмите, там няма коронавирус!

0

- Advertisement -

„Отворете кръчмите и дискотеките! Всички да се забавляваме дружно в заведенията! Там няма коронавирус. Мерките са разхлабени достатъчно, а хората имат нужда да се веселят и да отпуснат най-накрая напрежението.“

За това призова пред „България Днес“ фолклегендата Снежина. Изпълнителката на тоталните и непреходни хитове „Секс машина“ и „Леле мале“ е категорична, че зажаднелите за веселба и буйни ритми хора трябва да се завърнат в кръчми, механи, ресторанти и всякакъв друг тип заведения без тераси и външни градини.

В понеделник официално отвориха ресторантите и кафенетата със закрити помещения. По неофициална информация нощният живот на София трябва да се завърне в средата на месеца.

„Всички данни вече сочат, че тази епидемия си отива, и няма проблем и кръчмите да се пълнят с хора. Почистват се и се дезинфекцират максимално старателно и отговорно, така че всички да бъдат спокойни“, споделя пред вестника изпълнителката.

Снежина пее в една от хитовите столични механи, която близо три месеца е заключена заради кризата с Ковид-19. Дезинфектанти, шлемове и маски са строени до менютата. Така въоръжени, „Български ритми“ се надяват оборотите им да се възвърнат към обичайните нива.

„Никой от мен и колегите не ги е страх от тази зараза. Готови сме да забавляваме хората. Всички имаме нужда от това“, споделя Снежина, която в дует с Марко са едни от най-легендарните изпълнители в попфолка от 90-те и до днес.

Прегледана: 196158

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече