БРУТАЛНА КРАЖБА! Две адвокатки опоскаха бизнеса на бивш зам.-министър

0

- Advertisement -

Виктория Терзиева и Анелия Иванчева. Запомнете тези имена. Двете адвокатки са изкусни измамнички, окрали бизнеса на бившия зам.-министър Илонка Райчинова, граден в продължение на повече от 20 години.

Иванчева и Терзиева работят в съдружие с Илонка Райчинова в кантората, създадена от нея и градила репутация с години. Райчинова обучавала дълго време Терзиева и я назначила за свой съдружник, а в замяна Виктория и Иванчева измислят нагла схема, с която да опоскат целия бизнес на своята благодетелка.

Двете създават своя собствена кантора, открадвайки всички клиенти на Райчинова без нейното знание и съгласие. Те продължават официално да работят в „Райчинова и съдружници”, а само на един етаж по-нагоре създават паралелна кантора, която копира цялата информация и интелектуален труд на бившия зам.-министър.

Наглите адвокатки дори се опитали да изключат от адвокатското дружество неговата създателка.

Когато схемата била разкрита, Терзиева и Иванчева опитали да излязат с номера, че не знаели кражбата на клиенти да е незаконна. С други думи – адвокатките не са запознати със закона, с който си служат за защита на своите клиенти?!?

Още за абсурдите на Виктория Терзиева и Анелия Иванчева ЧЕТЕТЕ ТУК.

Прегледана: 199358

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече