Зуека призна пред цяла България: Аз зарязах Слави

0

- Advertisement -

Васил Василев-Зуека за пръв път призна публично и пред цяла България кой е виновен за разпада на „Ку-ку“. Досега комикът никога не си е позволявал да коментира Слави Трифонов и причината за разрива в отношенията им.

Зуека обаче бе провокиран от екранната си половинка Димитър Рачков, който го засегна на темата. „Ето сега разбирам защо Слави те е оставил“, посече го бившият на Мария Игнатова, визирайки колебливия певчески талант на Зуека.

„Аз, всъщност го оставих“, промълви Василев, но гласът му остана глас в пустиня. За да е сигурен, че всички са чули и разбрали какво казва, Зуека повтори: „Аз оставих Слави“.

Досега комикът не си бе позволявал да коментира бившето си партньорство с Трифонов.

Според запознати обаче на актьора му писнало вечно да бъде в нечия сянка. „Дълги години всички си мислеха, че Слави се е отцепил от нас, а то беше обратното. Ние, заедно с Камен и Марта си тръгнахме от него, защото вече не бяхме съгласни с идеите му“, разказвал Зуека пред приятели.

Избягвайки от сянката на Дългия, бързо попада в друга – тази на Димитър Рачков. Комикът доминира осезаемо над Зуека, който трудно успява да заблести.

Прегледана: 151924

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече