Фънки: С Ласкин щяхме да умираме от смях за коронавируса, да пием ракия и да ядем сланина с чесън

0

- Advertisement -

 Димитър Ковачев – Фънки беше сред най-близките приятели на актьора  Иван Ласкин. Той щеше да стане на 50 години на 10 март. Уви Ласкин си отиде миналата година без време на 6 януари.

 Фънки върна лентата на спомените специално  пред вестник „Галерия”.

Той разказва, че ловната дружинка на Иван от Карабунар и приятелите му от Пазарджик са организирали събиране няколко дни след 10 март. Александра обаче имала примера, а той бил на турне, така че двамата не са присъствали на това събиране. После се събрали и скромно почели Иван.

„Каквото и да кажа за него, всичко  ще е адски банално. Истината е, че аз все още като че ли не искам да приема, че Иван го няма. Имам чувството, че е отишъл някъде и ще се върне. А мина толкова време. Усещам празнина, защото обаждането на Иван ми липсва. И все пак имам усещането че ще се върне. Времето мен не ме лекува. Това ще си остане за цял живот. Такива личности като Чочо Попйорданов, като Ванката, със скрита ранима душевност, трудно могат да бъдат заместени. Аз съм песимист и не вярвам много на хората. Мисля, че след 5-10 години само близките му ще се сещаме за него. Останалата част от плявата въобще не им пука. Те гледат да се напукат и да се напият. Не ми пука какво са говорили за него някакви кретени”, казва Фънки.

Фънки смята, че ако Ласкин беше сред нас, днес когато светът е скован от паника заради коронавируса щели да се забавляват много.

„Щяхме да умираме от смях,

да се забавляваме, да пием ракия, да ядем сланина и чесън. Убийствен купон щеше да бъде. Така мисля аз какво има да се тръшкаме, нали така или иначе ще мрем”, отсича Фънки.

Прегледана: 76192

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече